Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Dogs Keep Off nat beton

het houden van honden uit uw concreet project helpen de integriteit en de huid van een hond te behouden . Nat beton is een bekend irriterend voor de huid . Alert mensen in het gebied over het natte beton met borden . Wat je nodig hebt
Meetlint
Chain of kabel
Draagbare gaashekwerk
Metal staak
Hammer
Toon meer instructies Heb Plaats een hek rond het gebied
1

Meet het gebied waar het beton gestort worden . kopen van 2

huren of kopen genoeg hek om de omtrek van het gebied overspannen. Tijdelijke hek komt in twee soorten : in de grond en het paneel . Een in de grond hek moet worden in de grond geslagen . Een panel hek rust boven de grond op speciale steunen .

Installeren 3 uw hek . Volg de instructies van de fabrikant . Als je hulp nodig hebt , zullen veel hek verhuurbedrijven het hek voor u installeren .
4

Test het hek om ervoor te zorgen dat het stevig. Als het lijkt wiebelig , alsof het gemakkelijk over zou kunnen worden geduwd door een hond springen op het versterken van de gebieden waar het hek is bevestigd aan de grond .
5

Plaats borden op het hek met de tekst " nat beton . " Het zal niet houden honden, maar maakt mensen bewust .
6

Verwijder het hek als het beton droog is . Vul eventuele gaten die u hebt gemaakt tijdens de installatie van het hek.
Bevatten de Hond
7

Zoek een stuk weg van het beton aan de hond bevatten . Als het gebied wordt gewerkt is een onderdeel van het leven kwarten van de hond , de hond te verplaatsen naar een ander gebied , totdat het beton is ingesteld en genezen .
8

Maak een compartiment voor de hond . U kunt een band tot stand door hameren een staak in de grond en het veiligstellen van een kabel of ketting aan het, of u kunt een omheind behuizing richten met een draagbare hek .
9

Zet de hond in zijn nieuwe omgeving. Zorg ervoor dat het dier voldoende voedsel en water . Controleer op de hond af en toe om zeker te zijn van haar welzijn .
10

Haal de hond uit zijn tijdelijke opsluiting als het beton volledig is opgedroogd .

Hoe te Afgeronde hoeken maken in Deuren

Traditioneel deuropeningen tussen kamers , of ze hadden een echte deur of open waren , gekenmerkt rechte hoeken , onder houten afwerking . Zoals gipsplaten panel technologie geleidelijk vervangen pleisterwerk muur bouw , huizenbouwers begon te scherpe hoek randen vormen , eenvoudiger door de installatie van de hoek kraal , bedekt met joint compound . Vandaag de dag kun je afgeronde hoeken , ook we

Meer dan ooit