Huis Tuin

Huis Tuin

De beste manier om de begane grond voor het storten van het cement

Het maken van een betonnen ondergrond niveau is het beste bereikt als de ondergrond vooraf goed wordt voorbereid . De grond moet worden gegraven tot een diepte van 3 tot 5 cm met een sleuf gegraven aan beide zijden . Als de ondergrond voornamelijk klei wordt nog een 2 cm diepte nodig grind , die helpen bij drainage te houden . Wanneer het oppervlak wordt bereid met een fluctuatie in de diepte van niet meer dan 1 cm , wordt uw concreet niveau . Wat je nodig hebt
Stakes of spuitlak
Meetlint
Schop
Level Heb Rake
Sabotage ( handmatig of machinaal ) op Gravel ( optioneel ) op het water

Toon meer instructies
1

Meet en markeer de plaats waar het beton gestort worden . Gebruik staken of verf ter gelegenheid van het gebied dat moet worden opgegraven . Kopen van 2

Verwijder alle vegetatie en zachte ondergrond van het gebied dat moet worden bedekt met beton. Als het verwijderen van gras , opnieuw te gebruiken in gebieden van het gazon die kale plekken of waar een dikkere gazon gewenst hebben .

Graaf
3 uit het gebied om de gewenste diepte . Concrete ligt gewoonlijk 1 tot 2 cm boven de rang , zodat de diepte van het beton moet 3 tot 5 centimeter . Als de bodem is meestal klei , graven een extra 2 cm in de diepte om ruimte te laten voor een grind bodem .
4

Graaf een geul rond het gebied van de omtrek ongeveer 6 cm breed en 4 cm diep . Dit zal het betonoppervlak veel sterker maken .
5

Strijk de grond met de platte kant van een hark en in elk lage plekken met extra vuil vullen . Controleer op niveau door het plaatsen van een niveau direct op de grond .

Tamp
6 beneden het oppervlak met ofwel een hand sabotage of een machine sabotage . Verpak de grond totdat je niet meer een voetafdruk kan zien als je loopt over het oppervlak . Als het toevoegen van grind , giet het grind basis en aanstampen het naar beneden om het strak te verpakken. Controleer op niveau weer .
7

lichtjes spuiten de grond met water voor het storten in het beton .

Hoe Clean Up een Rusty Metal Gate

metalen poorten presenteren een air van elegantie in uw landschap , of het nu de toegang tot uw huis of in uw tuin . Maar toen de verf begint te slijten het metaal , het is blootgesteld aan vocht en zal beginnen te roesten. Met een beetje tijd en hard werken , hoewel, je kunt een roestige metalen hek terug naar ongerepte condition.Things herstellen U zult Werkhandschoenen veiligheidsbril Boor m

Meer dan ooit