Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Jay Leno 's Garage Kopieer

Late - night talk show host , Jay Leno ooit gewerkt in een garage . Vandaag , drie van hen bezit hij . Jay packs zijn garages met een collectie van meer dan 50 auto's en 50 motorfietsen in zowel moderne en vintage modellen. Hier is hoe je Jay Leno 's jaloers menagerie van motorvoertuigen kan kopiëren . Instructies
1

Bevestig een hoop geld . Of je het verdienen of erven , je bent natuurlijk gaat een hoop geld nodig hebben om de garage van Jay exemplaar kopen van 2

Store voertuigen in de garage tijdelijk - . Niet permanent . Jay rijdt elk voertuig dat hij bezit. Hij neemt een andere elke dag werken , die hij parken in zijn prive-plek bij NBC Studios.

Houd
3 moderne auto's tot een minimum beperkt . Jay is geen eigenaar van veel moderne auto's in zijn garage ; hij verzamelt veelal antieke en klassieke modellen.
4

Huur mechanica voor uw garage . Jay maakt gebruik van twee full -time monteurs om de zaak draaiende te houden , hoewel hij ook graag sleutelen aan zijn auto's zelf .

Denk
5 van uw auto als uw kinderen . Jay houdt van al zijn voertuigen even , en toen gevraagd om een ​​favoriet te kiezen, hij antwoordde: " Wie van je kinderen is je favoriet? "

Wees 6 vriendelijk voor senioren die kunnen worden verstopt gewaardeerde auto's in hun garage . Jay kocht een auto van de ene landgoed senior burger nadat hij stierf , hoewel hij had geweigerd om het te laten zien aan Jay toen hij nog leefde . De auto bleek een zeldzame 1927 Model X Duesenberg sedan , die was geparkeerd in de garage sinds 1947 zijn. Jay adviseert, " Praat met de oude kerels . Ze houden van gezelschap . "


Hoe je je eigen hoofdeinde Met Doek Materiaal

Het maken van uw eigen gestoffeerde hoofdeinde lijkt misschien een taak overgelaten aan professionele ontwerpers . Het hoeft niet te zijn . Met een beetje fantasie en een goede planning , kunt u een aangepaste hoofdeinde van uw bed op te maken in een middag . Terwijl je niet nodig om een ​​deskundige timmerman , moet u een matige vaardigheidsniveau hebben en weet je weg rond een puzzel als je snij

Meer dan ooit