Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik lager de luchtvochtigheid in mijn Cigar Humidor

? Een humidor is meestal een houten kist ontworpen om de ideale omgeving voor het bewaren van sigaren bieden . Sigaren worden geproduceerd in locaties met warme , vochtige klimaten , en dus houden ze hun lange levensduur en optimale smaak in een humidor dat een luchtvochtigheid van ongeveer 70 procent heeft . Heeft u speciale collecties van sigaren , zorgvuldig te controleren en reguleren de vochtigheid van de humidor en, indien nodig , laat het op je sigaren te bewaren . Wanneer lagere luchtvochtigheid

Houd er rekening mee dat de ideale luchtvochtigheid is ongeveer 68 procent tot 72 procent voor het opslaan en bewaren van sigaren. Dit is technisch kamertemperatuur , gewoonlijk ongeveer 68-77 graden Fahrenheit . Bij aankoop moet een humidor komen met een hygrometer - een apparaat voor het meten van de vochtigheid in de doos. Handhaaf het optimale niveau van vochtigheid door een verhoging of verlaging van het vocht in de humidor . Kopen en verkopen Steps tot lagere luchtvochtigheid

Om de vochtigheid te verlagen in de doos, open de humidor en laat het deksel voor ongeveer 2-3 uur . Hierdoor kan het vocht in de humidor te verlagen als het ontsnapt de doos , het verlagen van de luchtvochtigheid . Om dit proces te versnellen , laat de geopende humidor in direct zonlicht.

Te ontdoen van een deel van het watergehalte in de humidor door simpelweg vullen van de doos minder vaak . Door voortdurend bijvullen van de humidor met gedestilleerd water , houdt u de luchtvochtigheid op. Door het verwijderen of verminderen van het water , zal vocht afnemen .

Om verder reguleren van de vochtigheid in de doos , gebruik humidor kralen verkrijgbaar bij sigarenwinkels . Deze kralen dienen om vocht te reguleren , gewoonlijk bij 65 procent . Week de kralen in gedestilleerd water . Verwijder overtollig water en plaats de parels binnen het strafschopgebied. Deze kralen zullen ofwel absorberen de extra vocht of zal de benodigde hoeveelheid vocht vrij te geven aan de vochtigheid te controleren .
Hoe te onderhouden Vochtigheid

behouden en regelen de vochtigheid zorg ervoor dat uw hygrometer functioneert goed . Vervang deze door een nieuwe als je moet .

De humidor is uitgerust met een kleine luchtbevochtiger , die u gedistilleerd water kunt toevoegen aan als u wenst om vocht te verhogen .

Consequent toezicht op de vochtigheid als aangegeven op de hygrometer minstens om de twee weken . Voeg meer gedestilleerd water wanneer de luchtvochtigheid daalt tot 65 procent .

Als de luchtvochtigheid te laag is , voeg propyleenglycol . Meng een deel gedestilleerd water op een deel propyleenglycol . Propyleenglycol fungeert als mal en bacteriën remmer . Voeg gewoon meer water om de luchtvochtigheid te verhogen tot 70 procent .

Hoe het aansluiten van Plint verwarming

plint kachels kan niet zo efficiënt als centrale eenheden , maar ze beter dan kachels werken . Plint kachels gebruiken een combinatie van straling en de luchtstroom om warmte te produceren . Omdat ze genereren warmte elektrisch , ze niet in de buurt van gordijnen of andere huishoudelijke artikelen die vlam kunnen vatten installeren. Ook al plint kachels nemen ruimte in een kamer , kun je ze schild

Meer dan ooit