Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Wood Sand Trap

Een afgewerkte houten trap is aantrekkelijk , en het voegt stijl en design aan uw huis, maar het schuren het is een tijdrovend project . Voordat u kunt vlekken of verf op de trap, moet u alle oneffenheden in het hout te verwijderen . Het afwerken van een houten trap is een partij zoals het afwerken houten meubelen . Het is een aangepast type houtbewerking project dat de waarde en de visuele aantrekkingskracht van uw woning te verbeteren. Wat je nodig hebt
Hand -held bandschuurmachine
Foam schuren blokken (diverse grutten ) op Schuurpapier
Toon meer instructies
1

Strip oude vlek en vernis , als je het overspuiten van de trap voor het schuren. kopen van 2

Zand vlakke traptreden met een handheld bandschuurmachine , voorzien van een medium - fijne korrel riem. Dit is het enige gedeelte van de trap waar u een schuurmachine kan gebruiken, maar een grote korrel niet gebruiken, en niet op de bandschuurmachine in de traptrede .
3

Sand alleen in richting van de houtnerf cross grain krassen op het hout . Houd een bandschuurmachine bewegen voortdurend gutsen voorkomen .
4

Gebruik een schuim schuurblok aan hand- zand het vlakke gedeelte van de treden langs de randen en tussen de balusters .
5

Klap schuurpapier in een vierkant te smalle plekken die te klein zijn voor het schuren blok zijn te bereiken . Gebruik ook de rand van gevouwen schuurpapier om zand spleten en richels en tussen de traptrede en de trap riser .
6

Mold een schuim schuurzool rond de omtrek van de trap balusters en zand op en neer . De flexibele schuim knuffels de balustrade voor een soepele schuren.
7

Wikkel een klein stukje schuurpapier rond een of twee vingertoppen , en draai je vingers heen en weer te schuren de verzonken spleten op balusters .

8

schuur de lip van traptreden en de hele trap risers met een schuim schuurblok .
9

Gebruik een medium - fijne korrel om het hout glad , en overschakelen naar een boete grit voor een gepolijste uitstraling voor het schilderen of het toepassen van vlek.
10

Finish - zand de hele trap licht met zeer fijn, 400 - korrel schuurpapier na de eerste laag verf of de eerste laag een afwerklaag , zoals polyurethaan of lak . De eerste toepassing kan iets verhogen de houtnerf , waardoor het oppervlak voelt een beetje ruw .

A Guide to Modern Slaapkamer Remodelleren

Uw slaapkamer is de plek waar je s nachts om te ontspannen , te ontspannen en in slaap valt . Je wilt dat het een comfortabele oase , een ruimte die uw unieke stijl vertegenwoordigt op hetzelfde moment dat het comfort en ontspant je. Om de ideale moderne slaapkamer te creëren , moet je realistisch zijn over de ruimte die je hebt zijn en worden realisticin houden van uw kamer volledig functioneel,

Meer dan ooit