Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Room door Kamer Remodeling >> Content

Ideeën voor een Entryway & Mudroom Verbouwen

Uw entree en mudroom zijn de eerste delen van uw huis die gasten zien . Het is ook het gebied dat het meest voetverkeer ziet van je familie . Als gevolg hiervan moet het ontwerp een combinatie van vorm en functie zijn. Bij het verbouwen van uw entree en mudroom , zijn er een verscheidenheid van projecten, zowel groot en klein, dat het gebied look kan verbeteren en het een meer nuttige ruimte voor u en uw gezin. Zodra u uw budget te bepalen , kunt u uitzoeken welke van deze projecten de beste oplossing voor uw huis biedt . Verander uw deur

Een van de eenvoudigste manieren om het uiterlijk van uw ingang te veranderen is om de vermelding deur te vervangen. Hoewel het dient een praktisch doel , kan uw deur ook een decoratief element om uw huis . U kunt kiezen uit een verscheidenheid van materialen deur . Hout is de meest voorkomende en kan een warme , natuurlijke uitstraling toe te voegen aan een ingang . Kies voor een massief houten deur , of een die decoratieve glazen panelen voor extra visuele rente biedt . Staal, aluminium en glasvezel - composiet deuren zijn uiterst duurzaam en komen in een waaier van kleuren die de ingang kan fleuren . Beschouw de stijl van de deur ook. Als u momenteel een enkele deur , kunt u uw ingang uit te breiden tot dubbele deuren voorzien en zorgen voor een meer dramatische look .
Refinish de Trap

Als uw portiek of mudroom beschikt over een trap , verfraaiing van haar look kan helpen om nieuw leven in het hele gebied . Dit project kan ideaal zijn als je tapijt trap en het materiaal begint te versleten uitzien . U kunt de beits onder of verf het in een verscheidenheid van kleuren . Een witte trap kan helpen fleuren de uitstraling van uw entree of mudroom , maar u kunt ook verf de risers en traptreden in contrasterende tinten voor een krachtiger uitstraling.
Toevoegen ingebouwde opslag < br >

Storage is een belangrijk element in een hal of mudroom omdat familieleden en gasten hebben behoefte aan een plek om hun jassen, handschoenen , laarzen en andere punten te zetten . Als u een vrijstaande kapstok of tafel , overweeg dan het toevoegen van een ingebouwde opslag unit . U kunt het op maat gebouwd, zodat het de aard van de opslag die de behoeften van uw gezin voldoet . Planken , kasten en lades zijn ideaal voor het verstrekken van verborgen opslag. U kunt ook functies overwegen , zoals : cubbies voor schoenen ; een hengel voor opknoping jassen en jacks ; en haringen voor tassen , sjaals en hoeden . Dit type van open opslagruimte biedt gemakkelijke en eenvoudige toegang tot veelgebruikte items . U kunt ook voorzien van een bank , zodat familieleden hebben een plek om te zitten bij het aan- en uittrekken van hun schoenen .
Vervang Floor

Het vervangen van de vloer in uw hal of mudroom kunt het uiterlijk van de ruimte drastisch veranderen . De vloer moet extreem duurzaam, zodat het kan het vocht , vuil en puin die kunnen worden bijgehouden in van buiten te weerstaan ​​. Terwijl houten vloeren voegen een warme , natuurlijke uitstraling , kunnen ze moeilijk te onderhouden zijn . Kies voor laminaat in plaats daarvan , die de aantrekkelijke uitstraling van hout biedt, maar houdt om te dragen en effectiever scheuren . Laminaat vloer kan glad worden als het nat is , hoewel, die een probleem met kleine kinderen of oudere familieleden kunnen zijn . Stenen tegel is een andere aantrekkelijke optie . Het is vochtbestendig en uiterst duurzaam, maar biedt een betere tractie dan laminaat omdat het geweven . Welke optie je ook kiest , ga met een donkere kleur te verbergen vuil en vlekken te helpen. Een kleurrijke deurmat waarop de gasten hun voeten kunnen vegen is een goed idee ook.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1002126651.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.