Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Toy ruimte te maken voor uw kleinkinderen

Speelgoed in een kamer niet een speeltje ruimte te maken . De herinneringen van uw kleinkinderen te creëren in de kamer, de tijd die u besteed met hen en de manier waarop het is opgezet allemaal bijdragen aan of het een echte speelgoed kamer, of als het is gewoon een kamer je kleinkinderen speelde inch Neem de tijd om te versieren en laad de kamer met speelgoed van uw kleinkinderen te genieten. Nodig je kleinkind naar het opzetten van de kamer met u . Als je klaar bent , zal u en uw kleinkinderen herinneringen die een leven lang meegaan . Wat je nodig hebt
kaartenbakken en planken
Posters
Muurverf
tapijten of tapijten
Banken en stoelen
Bed
Toon meer instructies
< br > 1

Versier de muren met posters en andere verwijderbare decoraties . Verf de muren achtergrond een effen kleur en het gebruik van leeftijd - neutrale afbeelding trim, zoals dolfijnen . Afneembare decoraties maken het eenvoudiger om de kamer te veranderen als de kinderen groeien in hun tienerjaren . Geen 13 -jarige wil spelen in een Barney - ingerichte kamer . Kopen van 2

Include speelgoed uit je kindertijd , naast speelgoed uw kleinkinderen normaal spelen. Neem de tijd om te laten zien kleinkinderen hoe om te spelen met het speelgoed en hoe te zorgen voor hen .
3

bouwen of kopen van de juiste opslag . Kaartenbakken en speelgoed dozen zorgen voor een uitstekende opbergmogelijkheden. Leer uw kleinkinderen waar elke speelgoed gaat , en hen verplichten om elk stuk speelgoed na gebruik weg te zetten .

Leg
4 down vloerbedekking of tapijten , vooral als u voedsel of water in het vertrek . Je moet niet al te bezorgd over de kleinkinderen maken van rommel , zodat uw tapijt te beschermen tegen hen door het vaststellen van verwijderbare bescherming.
5

Plaats een kleine tafel in de kamer . Laad dit gebied met puzzels , boeken , kleurpotloden en papier . Ook andere meubels , zoals stoelen en een bank , langs de wanden van de ruimte voor de kinderen om te rusten .
6

Voeg een plek om te slapen als je niet een andere plaats in het huis te hebben. Na de kleinkinderen de hele middag gespeeld hebben , zullen ze moe zijn . Als uw kleinkinderen worden afgeleid uit dutjes door speelgoed , kan de speelkamer niet de beste optie voor je .
7

Fase in speelgoed voor oudere kinderen als ze opgroeien . Bijvoorbeeld , kunt u bewegen in een pooltafel of een dartbord . Leert het kind hoe je deze items te gebruiken als een manier om samen tijd door te brengen en te verbinden .

Garage Verbeteringen

Uw garage kan rommelig en ongeorganiseerd geworden naarmate de tijd vordert , om naar het punt waar je niet in staat om uw auto te parkeren in het of gebruik het voor een workshop zijn . Zetten in de tijd en moeite om het uiterlijk en de functionaliteit van de garage te verbeteren kan uw leven gemakkelijker te maken en kan zelfs verbeteren van de waarde van uw huis . Reinig de Garage De eerste s

Meer dan ooit