Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Room door Kamer Remodeling >> Content

Het vormen van een zolderruimte

Het omzetten van uw zolder in bruikbare ruimte een relatief eenvoudige manier van het uitbreiden van uw totale bewoonbare oppervlakte kan bieden. Indien goed gedaan , kan het zelfs de algehele energie-efficiëntie van uw huis . Om de efficiëntie van uw zolder te maximaliseren , raadplegen professionals uit de planning en uitvoering etappes over de beste materialen en ontwerpen om uw huis past . Wat je nodig hebt
Blauwdrukken
Bouwvergunningen ( gemeenten, provincie of staat , voor zover van toepassing ) op Twitter Bouwmaterialen
Isolatiemateriaal
Meubels , kasten , decor , etc.
< br > Toon meer instructies
Onderzoek
1

Bepaal uw praktische en esthetische doelstellingen voor de zolderruimte . Maak een lijst van een bepaalde behoeften , zoals slapen , badkamers of een bepaalde hoeveelheid opslagruimte . Controleer uw financiën om een maximum budget voor het project te bepalen. Kopen van 2

Raadpleeg meerdere aannemers of architecten die bekend zijn met uw stijl van huis en uw omgeving . Verwijzen naar foto's en plattegronden van alle eerdere projecten die ze hebben gedaan en hebben een vergelijkbare aard . Bespreek uw doelstellingen voor het project en vragen voor kostenramingen . Bespreek het verwachte tijdsbestek voor het project toe te voegen op een royaal " buffer " te anticiperen op onvoorziene complicaties .
3

Identificeer de aannemer die het beste past bij uw project en budget . Vermijd het werken met een aannemers die je onder druk in een besluit , verwacht dat je toelaat jezelf te verkrijgen , of biedt een gereduceerde prijs als u vooraf betalen . Vraag naar recente referenties uit het verleden klanten . Vraag naar bouwer en zakelijke licenties , certificaten van algemene aansprakelijkheidsverzekering , en de werknemers compensatie verzekering en eventuele aanvullende lokale of nationale eisen zien . Doe alle details van uw project in het schrijven als je eenmaal de beste aannemer te identificeren .
Gebouw Opties
4

Weeg de energie-efficiëntie van bouwmaterialen op de lange termijn, met name als u van plan in uw huis te verblijven voor een lange tijd . Bepaal de "jaren steun terug te storten " of duur tot extra kosten af wordt betaald door middel van een algoritme die door een betrouwbare bron , zoals het Amerikaanse ministerie van Energie Energy Savers ( energysavers.gov ) . Factor in de R - waarde van de verschillende isolatie -opties en de jaarlijkse benutting van de brandstof -efficiëntie AFUE van de verwarming of koeling systeem dat u gebruikt .
5

Weeg eventuele beperkingen opgelegd door de gemeentelijke of staat bouwvoorschriften , het aanpassen van uw plannen als nodig . Voorkomen dat slaapkamers of verblijfsruimtes in kleinere gebieden , of kiezen voor een slaapkamer in plaats van twee . Vermijd regelingen, zoals slaapkamers toegankelijk via andere slaapkamers of badkamers, die breken vaak bouwvoorschriften.

Opt 6 voor meubels die uw beschikbare ruimte te maximaliseren. Put ingebouwde kasten onder zeer schuine plafonds , waar je niet rechtop kan staan ​​. Gebruik multifunctionele meubelen , zoals dag bedden of salontafels , dat zou kunnen verdubbelen als zit-en eetgedeelte in kleinere zolder ruimtes .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1002030778.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.