Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Remodeling Tools & Equipment >> Content

Wat zijn # 10 Schroeven

? Schroeven zijn bevestigingsmiddelen , vaak gemaakt van hout , metaal of kunststof , met een onderscheidend threading patroon over de lengte van de sluiting en met een platte , ronde kop . De kop van de schroef is ofwel sleuven voor een bepaalde schroevendraaier of gekruist. Schroef maten zijn aangegeven met een gestandaardiseerd nummering . De grootte van een schroef wordt weergegeven door een nummer en voor de breedte en de lengte van de schroef . De lengte van de schroef is alleen het deel van de schroef die wordt begraven in het oppervlak van het materiaal . Nummer 10 Schroef

Er zijn twee gedefinieerde normen voor het getal 10 schroef grootte, een voor fijne schroefdraad en een andere voor grofdraad . De Internationale Organisatie voor Standaardisatie 's gedefinieerd metingen voor een aantal 10 schroef onder het metrische systeem hebben een grote diameter van 4,5 millimeter en een hoogte van 0,75 millimeter voor grof draden en een grote diameter van 4,5 millimeter met een steek van 0,5 mm voor fijne draden . De standaard afmetingen van een aantal 10 schroef onder het keizerlijke systeem zijn een belangrijke diameter van 0,19 inch met 24 toeren per inch voor een verenigd grove schroef en een grote diameter van 1,9 inch met 32 toeren per inch voor een uniforme fijne schroef.

schroefdraad

De schroefdraad is een belangrijke factor bij het bepalen maat schroeven . Schroefdraad maten , hoeken en de verdeling over de lengte van de schroef worden bepaald door de specificaties aanbevolen door de International Organization for Standardization ( ISO ) . Er zijn twee sets van de aanbevolen specificaties , een voor metrische metingen ( ISO metrische draad ) en de andere voor Britse afmetingen ( ISO inch schroefdraad ) . Beide specificaties vermeld dat discussies schroef moet een symmetrische V - vorm te hebben en op een ingesloten hoek van 60 graden tussen de flanken worden gesneden .
Major Diameter

de grote diameter de diameter van de schroefdraad en is meestal het eerste getal van een schroef specificatie . Als de schroef heeft uitwendige schroefdraad , meet de grote diameter over de toppen . Bij het meten van de grote diameter van een schroef , de maat van het het minst versleten gedeelte van de schroef voor de meest nauwkeurige resultaten , zoals de draad maten dalen met slijtage .
Pitch

de toonhoogte is het meten van de afstand tussen de toppen aan een draad . De meting moet parallel worden genomen aan de as van de schroef . Toonhoogte wordt gemeten in het aantal windingen per inch .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1002126333.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.