Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe u het mes op een Box Plane

Box vliegtuigen zijn gebruikt voor duizenden jaren te glad en te passen houten oppervlakken . Ondanks de historische begin, de traditionele houten vliegtuig is nog steeds in gebruik en is een belangrijk instrument in het arsenaal van elke houtbewerker 's . Hoewel het relatief onderhoudsvrij , van tijd tot tijd die u nodig aan te passen of opnieuw het mes op de doos vliegtuig . Instellen van het snijmes is een eenvoudige procedure en zal uw doos vliegtuig te houden snijden als nieuw . Instructies
1

Draai het mes op je vliegtuig . Oudere , traditionele vliegtuig messen zijn plaats gehouden met een houten wig - moderne vliegtuigen worden meestal plaats gehouden met schroeven . Schroef de schroeven voorzichtig enkel tot het blad van het vliegtuig loskomt . Als je vliegtuig is een houten wig vliegtuig , tikt u op de wig zachtjes aan de zijkanten met een kleine hamer totdat zowel de wig en het mes loskomen . Kopen van 2

Controleer of de laterale uitlijning van het zaagblad . Draai het vliegtuig om en onderzoekt het gebied tussen de punt van het mes en de bovenkant van de keel ( de vensteropening waardoor houtspaanders passen ) . Als de dagopening is zelfs niet van links naar rechts , tik dan zachtjes de achterkant van het zaagblad met de hamer totdat de snijkant komt op een lijn .

Tik 3 de rug centrum van het snijblad met de hamer tot het snijblad steekt iets onder de basis van het vliegtuig . Doel voor een uitsteeksel van 1 of 2/100ths inch . Zorg het mes niet om knock-out van de aanpassing .

Draai 4 de schroeven of tik op de achterkant van de wig aan het snijmes in plaats veilig te stellen .
5

Plane een test stuk hout en onderzoekt de scheren . Als het scheren onvolledig is of als het vliegtuig creëert enkel stof , los het snijmes en tik op de rand uit een andere 100 van een inch .

Verder
6 tot vliegtuig en testen tot je schaafmachine produceert zeer dun, consistente houtkrullen . De krullen moet dun genoeg om gemakkelijk te buigen , maar niet zo dun dat ze gemakkelijk breken zijn.

Houd
7 het scheren tot een heldere, gerichte licht en onderzoek het van de onderkant . Het licht moet het scheren doordringen consequent over de breedte . Als een kant van het scheren donkerder , het hout is zwaarder in dat gebied , wat aangeeft dat het blad is iets niet in de lijn . Draai het blad en licht tik op de zijkanten met een hamer om het evenwicht te herstellen .

Hoe te Cut Wood Shim Wiggen

Bij het installeren van ramen, deuren en kasten , hout shims worden gebruikt voor het niveau oneffen oppervlakken. Een shim is een stuk hout gesneden in de vorm van een lange smalle wig . Deze eenvoudige apparaten altijd lijken te zijn schaars als je ze het meest nodig. Te rijden naar de winkel om shims kopen te vermijden , kunt u ze met een tafel zagen en een mal . Als je eenmaal de mal hebt gema

Meer dan ooit