Huis Tuin

Huis Tuin

Soorten Blade verstekzaagmachine Trim

Geavanceerd verstekzagen zijn ontworpen om soepel en consistente hoeken bezuinigen op hout en hout trim . Bij het opstellen van een huis, zijn nauwkeurige hoeken nodig zijn voor het inlijsten van daken en schuine stichtingen. Bij het installeren van trim de kwaliteit van de mijter zaagblad steeds belangrijker. Versiering rond ramen, deuren , plinten en plafonds vereist een spiegelgladde en nauwkeurig schuin gesneden , zodat de bekleding goed kan worden geïnstalleerd . Blade Eisen

verstekzagen zijn verkrijgbaar in 6 - inch tot 12 - inch modellen . De grootte van het blad is niet zo belangrijk als de kwaliteit van het gereedschap . Omdat grotere instrumenten zijn van betere kwaliteit , ze werken met minder trillingen dan hun kleinere tegenhangers . Grotere gereedschappen zijn ook duurder . Echter, het is de kwaliteit , niet de grootte , van het gereedschap en het mes dat is belangrijk voor trim werk . Mijter zaagbladen gebruikt voor trim werk zijn fijn gemalen en evenwichtig . De betere bladen hebben meer tanden. Aangezien elke tand neemt een kleiner gesneden uit het hout , messen met meer tanden maken een gladder geslepen algemeen.
Staal Bladen

Plain stalen messen kunnen worden gebruikt voor verstek zagen , hoewel ze niet vaak het blad van keuze . Een gewone stalen blad normaal gesproken niet goed genoeg om te voorkomen trillen bij hoge snelheden vervaardigd . De verhoogde trilling van het blad kan ruïneren een versteksnede op dure versiering zoals grote kroonlijst . Echter, voor de timmerman op zoek naar een goedkoop alternatief voor een dure , hardmetalen zaagblad , de kwaliteit van een " hol geslepen schaafmachine " blade is geschikt voor verstekzaag bekleding werk .

Hardmetaal

hardmetalen zaagbladen worden het meest gebruikt voor trim toepassingen verstekzagen ' . Hoge kwaliteit 8-inch en 10 -inch messen gemaakt door Freud , DeWalt en Oldham zijn uitstekende keuzes voor alle doeleinden messen op een stroom verstekzaag . De bladen verschillen hoeveel tanden zij , en in de vorm en hoek van de tanden . Bladen met grotere tanden of tanden die gemalen zijn met meer gebogen punten , snijden sneller , maar hebben meer kans om chatter sporen achterlaten in het hout . De freessnijvlak tips zijn breder dan het lichaam van het blad , zodat de tips al het snijden, en het blad bindt niet bij het snijden door dik of dicht bos .
Dunne Kerf Blades

Tot in de jaren 1990 , de typische US-made hardmetalen zaagblad was 1/4 inch breed. Wanneer een hogere kwaliteit staal en lasersnijden technologie op de markt gekomen , dunne zaagsnede mijter zaagbladen werden geïntroduceerd . Slechts 1/8 inch dik, dun kerf messen draaien sneller , gesneden met minder weerstand , en verkopen voor de helft van de prijs van hun dikkere grotere broers . Deze bladen zijn zeer populair geworden in de markt , en nu hoogwaardige Amerikaanse en import zaagblad fabrikanten voorzien van traditionele en dunne zaagsnede messen.

Het snijden van een lade bodem met een Router

Routers zijn handheld snijgereedschappen meest gebruikt door doe-het - zelvers om gerouteerd , dadoed of rabbeted randen in hardhout creëren. Veelzijdige routers , een essentieel onderdeel van het arsenaal van elke houtbewerker s , zodat u schuifladebodems hergebruiken voor gebruik in kasten of andere houtbewerking . Als u nieuw bent bij router werk bent , test je vaardigheden op een stuk afvalhou

Meer dan ooit