Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Remodeling Tools & Equipment >> Content

De beste Carbide Dremel accessoires

Dremel biedt een breed scala aan accessoires voor haar lijn van elektrisch gereedschap . De meeste Dremel accessoires zijn ontworpen om zware klussen , zoals het snijden , schuren en routing te pakken . Deze taken zijn aanzienlijk makkelijker als u gebruik maakt zware accessoires gemaakt van silicium en wolfraamcarbide , enkele van de meest duurzame materialen in de wereld . 24 Grit Carbide Rasp

De 24 grit hardmetalen rasp , een accessoire voor de Dremel Multi -Max oscillerende tool kan omgaan met een meer indrukwekkende reeks van banen dan andere slijpen gereedschap . Ideaal voor het schuren en vormgeven vlakke ondergronden zoals beton , het raspen ook dunne - set mortel , steen, hout , tegelvoegen en nog veel meer . Het is de perfecte accessoire bij de voorbereiding van oppervlakken voor keramische tegels vervangen . Met zijn driehoekige spitse vorm, kan de 24 grit hardmetalen rasp bereiken in krappe , moeilijk ruimtes . Het verwijdert effectief materiaal met een hoge of lage snelheid instelling . Er is geen noodzaak om veel druk te gebruiken, omdat de tool doet het werk .
Hardmetalen frees

en gravure beetje , gemaakt van super -hard hardmetaal , is de meest veelzijdige snijden accessoire voor Dremel roterend gereedschap . Het is de go-to accessoire voor het slijpen , vormgeven en het gladstrijken van de hardste materialen , zelfs gietijzer en roestvrij staal . U kunt het ook gebruiken op zachte materialen zoals gips of gipsplaat. Zet deze op hoge snelheden voor hout of lage snelheden voor metaal en kunststof. Gebruik de zijkanten van het gereedschap (in plaats van de tip ) voor de beste maairesultaat . Met zijn schroefloze ontwerp is deze snijder past gemakkelijk en sluizen in alle Dremel roterend gereedschap .
Hardhout /Sheet Metal Carbide Cutter

Met zijn carbidestaal schacht , deze cutting accessoire voor het gereedschap bevoegdheden Dremel Trio door hardhout , plaatwerk , aluminium gevelbeplating en vrijwel alle andere materialen . Het is ontworpen voor gebruik als high - speed snijgereedschap . Met deze hardmetalen frees , ben je klaar om een ​​duik in gipsplaten , glasvezel , vinyl , laminaat of triplex - en dringen snel met gemak. Dit is de meest duurzame snij- accessoire voor de Trio gereedschap , een looptijd van vijf keer langer mee dan een standaard multifunctionele beetje en snijden netjes met elk gebruik .
Carbide graveerpunt

vervanging punt voor de Dremel graveren tool, met zijn puntige carbide stalen punt , is ontworpen om te snijden of graveren een grote verscheidenheid van materialen . U kunt het gebruiken om decoratieve ets op hout, glas , kunststof , keramiek of leer te creëren . Niet alleen voor creatieve projecten , dit gravure punt is een onmisbaar instrument voor het personaliseren en beschermen van uw woning . De carbide graveren punt snijdt fijne lijntjes , evenals diepe of ondiepe groeven . Gebouwd om langer dan vergelijkbare instrumenten duren , de carbide graveren punt is zeer duurzaam en staat de behandeling van de meeste graveertoepassingen .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1002126072.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.