Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de Power Cord op een Makita bandschuurmachine wijzigen

Schuren met de hand kan vermoeiend , vooral als je veel hout te dekken . Makita , de fabrikant van accuboormachines en andere hulpmiddelen , maakt een elektrisch aangedreven , draagbare , met de hand -held bandschuurmachine . De Makita bandschuurmachine is uitgerust met twee rollen die de schuurband draait rond . Als het netsnoer op uw schuurmachine ooit wordt , dan wel gesneden of anderszins gecompromitteerd , kan het worden veranderd met een vervangend cord.Things Je
schroevendraaier
Soldeerbout
Punttang
nodig solderen
vervanging netsnoer
Toon meer instructies
1

Gebruik een schroevendraaier om de stofzak van de kant van de schuurmachine te verwijderen. kopen van 2

Verwijder het motorhuis plaat met de schroevendraaier .

Verwijder 3 de schroeven van het handvat samen om toegang te krijgen tot de kabel assemblage .

Verhit 4 het solderen ijzer en raak de punt van het aan het netsnoer soldeerverbindingen tot ze smelten. Trek de draden van gratis met punttang .

Trek het oude netsnoer uit de schuurmachine
5 door de rubberen koord ondersteuning . Slip het einde van het nieuwe netsnoer door de rubberen koord steun .

Houd
6 het soldeer net boven de draad verbinding pads en smelt een kleine hoeveelheid soldeer op elke pad . Plaats de draadeinden op de pads met de natte soldeer en laat ze drogen .
7

Monteer het handvat van de schuurmachine met de schroevendraaier .
8

Vervang de motor huisvesting plaat en de stofzak met de schroevendraaier . Steek de stekker in de schuurmachine en macht het op om het te testen .

Instructies voor een Master Mechanic Accuschroevendraaier

Of het aanpakken van een groot project of gewoon aandraaien van een enkele schroef , een draadloze schroevendraaier is een handig punt om te hebben . Een voordeel van een accuschroevendraaier is dat het meer stroom dan een normale schroevendraaier . Een accuschroevendraaier heeft ook een grotere mobiliteit dan een elektrische schroevendraaier /boormachine combinatie tool. Master Mechanic produceer

Meer dan ooit