Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Remodeling Tools & Equipment >> Content

Hoe maak je een grote lijn rond een gat Scribe

Een schrijver lijn wordt gebruikt bij het installeren van een deel van het materiaal , vaak hout , dat vlak tegen een ander stuk van materiaal dat een oneffen of geschulpte oppervlak bevat zit . Het dient als een gids tijdens het snijproces . Snijden langs een schrijver lijn zorgt voor het stuk zal flush rusten tegen het oppervlak waarop het is bevestigd . Een kompas wordt normaal gebruikt om een cirkelvormige schrijver lijn te trekken , maar om een ​​schrijver lijn rond een gat te markeren , gebruik dan een kwadratuur tool.Things je nodig hebt
Meetlint
Potlood 2 spijkers
Hammer
Kwadratuur gereedschap
Toon meer instructies
1

Houd een meetlint over het midden van het gat . Maak twee punten met een potlood om de diameter van de cirkel die u wilt afgetekende lijn . Kopen van 2

Rijd twee spijkers in de gaten met een hamer . Rijd niet de nagels helemaal ; laat ongeveer 1 centimeter van het lichaam uitsteekt van het oppervlak .

positie 3 een kwadratuur instrument tegen de buitenranden van de nagels , zodat de "V" staat voor het midden van het gat. Plaats je potlood tegen de binnenste rand van de hoek op de kwadratuur tool.
4

Verplaats de kwadratuur gereedschap van de ene nagel naar de andere terwijl het potlood tegen het oppervlak . Raak de kwadratuur gereedschap om de buitenste randen van de nagels de hele tijd . Als u de kwadratuur gereedschap verplaatsen , zal het potlood een cirkel te tekenen .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1002125966.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.