Huis Tuin

Huis Tuin

DIY Metal Drill Vise

Als je geprobeerd iets te boren , weet je de hoeveelheid trillingen die betrokken zijn en hoe moeilijk het is om het object stil te houden . Een boor bankschroef stelt een object op zijn plaats terwijl je het boren , waardoor de stress die betrokken boren van een bewegend object . Metalen boor vises verstrekt duurzaamheid en sterkte aan de inrichting , voor langdurig gebruik . Gebruik carbide - tip bladen en boren op metaal te snijden , omdat ze zijn gebouwd om de hardheid van metal.Things je nodig hebt
Drie 1/2-inch staalplaten
Tafelcirkelzaag
Carbide - tip weerstaan blade
Vice grip
boormachine
1/2-inch carbide - tip boor
3/8-inch carbide - tip boor
1/2-inch draad boor
3/8-inch draad boor
Twee 1/2-inch voorloopas , lengte van 6 inch
Vier 1/2-inch grub schroeven
3/8-inch klemschroef , lengte van 6 - inches
Toon meer instructies
1

Snijd drie 1/2-inch stalen platen aan de afmetingen van 2 bij 2 centimeter , met behulp van een tafel zag en carbide - tip blade . De stalen onderdelen zijn de ondersteuning , kaak en beweegbare kaak . Kopen van 2

Plaats de drie stalen stukken op elkaar en steek ze in een bankschroef grip .
3

boor twee gaten door alle stukken , met behulp van een boormachine en 1/2-inch carbide - tip boor . Plaats de linker gat ½ - inch van de linkerrand en ½ - inch vanaf de onderkant . Plaats het juiste gat ½ - inch van de rechterrand en ½ - inch vanaf de onderkant . De gaten zijn de belangrijkste gaten as .
4

Verwijder een stuk, dat is de kaak . Plaats de andere twee stukken op elkaar en plaats ze in de ondeugdgreep .
5

Plaats het gat in het midden van de twee stukken . Boor een gat in een stuk en een ½ inch inspringing in het andere stuk , met behulp van een boormachine en 3/8-inch carbide - tip boor . Boor niet door beide stukken. Het gat , dat de klem schroefgat en de inspringing , de klemschroef inspringing , vormen een driehoek met de gaten in stap 2 . Het stuk met drie gaten is de drager . Het stuk met twee gaten en 1/2-inch inspringing is de beweegbare bek .
6

Plaats de steun in de vice grip en draai de klem schroefgat , met behulp van een boormachine en 3/8- inch draad boor. Plaats de beweegbare bek in de vice grip en draai de klemschroef inspringen , met behulp van een boormachine en 3/8-inch draad boor. Niet draad door de beweegbare kaak. Slechts draad 1/2-inch in de beweegbare kaak .
7

Plaats de drager beweegbare kaak en kaak verticaal en evenwijdig aan elkaar . Plaats twee 1/2-inch leidt assen met een lengte van 6 cm in elk van de leidende gaten as . Plaats 1/2-inch grub schroeven in elk uiteinde van de toonaangevende assen en schroef ze op hun plaats . De ondersteuning en kaak worden vastgezet.
8

Plaats een 3/8-inch klem schroef met een lengte van 6 - inch door de beugel schroefgat van de steun . Rijg de klem schroef door de steun en in de klem schroef inspringing gat totdat het wordt vergrendeld. Plaats een object in uw nieuwe bankschroef en draai de klemschroef hendel naar links en rechts om de positie van de beweegbare kaak te stellen .

Hoe je Sheet Metal Snijd Met de Dremel Multi-Tool

De Dremel Multi-Tool , ook bekend als de MultiPro , is een draadloze high - speed roterende instrument dat kan slijpen , snijden en boren . De roterende ontwerp maakt de Dremel MultiPro beter geschikt voor het boren en slijpen . Niettemin, kan de zware amaril cutoff wiel of 1-1/4 inch cutoff wiel dun plaatwerk snijden met gemak. De MultiPro kit wordt geleverd met 16 verschillende bijlagen, waarond

Meer dan ooit