Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> remodeling plannen >> Content

Keramische tegels verwijderen Tips

Het verwijderen van oude keramische tegels is een vrij eenvoudig maar fysiek vermoeiende project . Als de tegels recht gelegd - op een zeer harde ondergrond , met mortel als de lijm - Ze zijn niet van plan te willen komen . De truc is om te focussen op de mortel en de voegen tussen de tegels , zoals de tegels zelf zijn harder dan elk van die materialen . Plan hoe je zal beschikken over de tegels, die een commerciële recipiënt garbage kan eisen afhankelijk van de grootte van de kamer. Voorbereiding

verwijderen keramische tegels gaat heel veel vliegen scherven van scherpe , gebroken tegel . Neem alles uit de kamer die zal gaan , met inbegrip van de vloer trim en het toilet als het een badkamer. Fragile armaturen die niet verwijderd kunnen worden , zoals een bad of ingebouwde kasten , moeten worden beschermd met meerdere lagen krantenpapier afgeplakt ze met plakband . Zet op dikke spijkerbroek , een overhemd met lange mouwen , zware linnen handschoenen en een veiligheidsbril.
Tile Removal

Gebruik een hamer en beitel aan de slag , beitelen op de zwakste grout lijn die u kunt vinden . De specie zal gemakkelijker dan de tegels zelf breken, zodat uw inspanningen concentreren daar. Kruip onder de tegels zo goed als je kunt, hameren op de mortel onder die houdt ze aan de vloer . Stop regelmatig om duidelijk gebroken tegels , zodat ze niet in de weg .
Mortier Verwijdering

Het wegwerken van de mortel die de tegels in het bezit plaats kan uw zwaarste baan. Gebruik een scheermes schraper op, zachtjes tikken met een hamer als nodig is , let op dat de onderlaag niet te guts . Haal zo veel van het op als je kunt met de schraper , neem dan een bandschuurmachine aan het, schuren de hele vloer in een consistente richting met 60 - korrel schuurpapier . Blijven schuren totdat de onderlaag is glad en vrij van mortel .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1002125752.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.