Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe het ontwerpen van een Lounge & Speelkamer voor kinderen

Het ontwerpen van een speelkamer en een lounge voor uw kinderen is een eenvoudig project dat u kunt invullen met een aantal eenvoudige hulpmiddelen . Houd in gedachten leeftijden en behoeften van uw kinderen , en ook rekening houden met wat zij nodig zullen hebben in de toekomst . U kunt een kamer die goed werkt voor vele jaren en heeft een verfijnde look en feel.Things Je
Toy organisatie bakken /consoles /planken
Dik hypoallergeen tapijt /vloerkleed /padding in kleur en stof van Need voorbereiding van uw keuze
zachte ( geen scherpe hoeken ) op Paint
schoolbord of whiteboard verf of feitelijke schoolborden of whiteboards
Toon meer instructies
1

Meet en in kaart te brengen het gebied dat u op zoek bent om te ontwerpen voor speelkamer en een lounge van uw kinderen . Trekken uit de hele kamer op een notitieblok met aantekeningen voor de lengte van elke muur . Kopen van 2

Bepaal of u een televisie op de kamer . Als dat zo is , moet u de kabel bedrijf te runnen de kabel aan die kamer .

Beslis 3 op een kleurenschema voor de kamer en een verf kleur voor de muren . Overweeg het maken van een muur of een deel van het in een schoolbord of dry-erase board . Gebruik een van de schoolbord of whiteboard verf op de markt , of gewoon installeren omlijst - out planken direct op de muur .
4

Zoek meubilair voor de kamer . Een speelkamer heeft meestal een kleine tafel met stoelen voor kinderen om ambachtelijke projecten doen , en kind -size stoelen of een grote bank voor loungen . Inkooporganisatie bakken of planken voor speelgoed en benodigdheden zoals lijm sticks , bouw papier , kleurpotloden en stiften . Kies meubels die is stevig en kan heel wat slijtage te weerstaan ​​. Blijf uit de buurt van voorwerpen die scherpe hoeken en verwondingen kunnen veroorzaken . Kies een TV-standaard die is stabiel en zal de televisie stevig op zijn plaats houden , zodat het niet loskomt .
5

Teken de meubels en organisatie bakken op de kaart kamer hebt getekend in stap 1 . Dit zal u helpen beter te visualiseren hoe de kamer eruit zal zien en hoe goed de meubels en bakken past.
6

Verf de kamer in de kleur die u hebt gekozen . Plaats schilderstape op het lijstwerk en een zeil op de vloer om hen te beschermen tegen morsen . Doe het schilderij voordat u nieuwe vloerbedekking of padding in de kamer.

Plaats
7 het tapijt in de kamer. Zorg ervoor dat het groot genoeg is om het deel van de ruimte waar kinderen de meeste tijd zal doorbrengen dekken. Een dikke deken voorkomt blessures als ze vallen . Beschouw tapijt het hele gebied als het houten of betonnen vloer . Als u zich zorgen over allergieën zijn , kiest voor een tapijt dat is hypoallergeen en niet gemaakt van wol . Overwegen om een ​​pad die gemakkelijk kan worden gereinigd van vlekken en zal niet val vuil en stof . Het tapijt of pad moet minstens 1 cm dik zijn om kinderen te helpen in valpartijen te beschermen.

Plaats
8 uw meubels in de kamer , en het organiseren van al het speelgoed en benodigdheden in bakken .


Hoe maak je een garage wijzigen in een een slaapkamer Home

Uw garage is gevuld met onbenut potentieel . Klein het ook mag lijken , een dubbele garage heeft genoeg vierkante meters om een ​​functionele een-slaapkamer huis. Hoewel het leven in krappe wellicht enige aanpassing te nemen, kunt u uw garage te zetten in leefbare ruimte met planning , creativiteit , het juiste gereedschap en een aantal help.Things U zult Home verbetering boeken , tijdschriften en

Meer dan ooit