Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> remodeling plannen >> Content

Wat is de snelste manier om verwijderen van verf van Hout

? Als de verf op een houten oppervlak is oud , barsten , schilferen of opborrelt dan wil je om de verf te verwijderen voordat u een nieuwe jas aan . In sommige gevallen is het verwijderen van verf van hout is gewoon een kwestie van een beetje inspanning en de juiste tools , in andere gevallen is het een taak best overgelaten aan een aantal veilige chemicaliën en een vermogen spuit . Het vinden van de snelste manier om het verwijderen van verf benaderen vanuit hout hangt af van wat voor soort verf je te maken met en waar de verf zich bevindt . Olie vs verf op waterbasis

Volgens Woodfloorguide.com , kunt u uw verwijderen van verf job efficiënter te maken als je weet wat voor soort verf je te maken met . De snelste manier om watergedragen verven , of latex verf te verwijderen , is om ze te verzachten met wat warm water en verwijder de verf met een harde borstel of een staalwol . Veel outdoor verven zijn op basis van olie en de snelste manier om deze verf te verwijderen is met een soort van oplosmiddel en een schraper . Het kan moeilijk zijn om te vertellen als je te maken met een op olie gebaseerde of watergedragen verf , vooral als de verf is zeer oud. De beste manier om te bepalen wat u te maken met is om wat warm water toe te passen om te zien of het versnelt het verwijderen .
Buiten Verwijdering

De snelste manier om te verwijderen outdoor verf wordt de verf die gemakkelijk kunnen worden verwijderd met een schraper te verwijderen . Dit zal helpen de chemische afbijtmiddel krijgen in het hout makkelijker . Gebruik een niet - bijtende paint remover om eventuele gezondheidsproblemen te voorkomen , en draag altijd werkhandschoenen bij het schrapen verf of werken met chemicaliën . Gebruik de hand schrapers of een hogedrukreiniger om de verf te verwijderen zodra de chemicaliën een kans om hun weg te werken tussen het hout en de verf hebben gehad. De snelste manier om de verf van hout te verwijderen na het aanbrengen van chemicaliën met een kracht spuit , maar dit kan ook de grootste puinhoop . Als u op zoek bent naar de snelste manier om de pijn te verwijderen nadat de chemische stoffen zijn in vanaf het begin van de baan schoon te maken -up , dan is de ouderwetse krabber is uw beste weddenschap .
Indoor Verwijdering

Veel mensen gebruiken schuurpapier om verf te verwijderen aan de binnenkant houten oppervlakken en dit kan niet altijd een goed idee . Om verf te verwijderen met schuurpapier vergt veel druk en een zware graad van zand. Zorg ervoor dat het hout is in staat om dat soort misbruik staan ​​voordat je begint te schuren . Dun hout of oud hout , mag niet worden geschuurd . De snelste manier om indoor verf te verwijderen is met behulp van een warmte kanon en een schraper . Misschien vindt u dat uw indoor verf is inderdaad op basis van water en kan gemakkelijk verwijderd worden met warm water en een schraper . Er zijn ook binnen niet- bijtende verf verwijderen van chemicaliën, maar deze kunnen vertragen uw werktijd als de sanering betrokken langer dan het verwijderen van verf baan kan nemen .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1002125726.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.