Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe naar Home Renovatie Jobs Schat

Renovatie van uw huis kan een grote stap in de richting van de verkoop van het huis of voortzetting in het huis te wonen . Als een renovatie bedrijf of aannemer is het belangrijk om een solide aanpak hebben bij het verstrekken van een schatting een huiseigenaar voor wat tijd en kosten die het duurt om een huis renovatie te voltooien . Factoren die een rol spelen zijn het klimaat , de leeftijd van het huis, mankracht beschikbaar en werken gewenst. Het kan je twee reizen naar een woning aan de waarde van een project volledig te kunnen beoordelen . Schat de moeite het kost om een huis renovatie project.Things Je
tekstverwerker
Toon meer instructies nodig goed te kunnen beoordelen
1

Maak aantekeningen van alles wat de huiseigenaar wil gedaan om het pand, waaronder de dingen die ze is net te denken over het doen of die ' nice-to - haves . " U kunt ze factor in uw schatting .

Break Pagina 2 van het project door de kamer of taak. Bij het overwegen van de schatting , zal het gemakkelijker zijn om de kosten te beoordelen per kamer . Als een klant wil zich richten op bepaalde ruimtes , of als er een specifiek budget , zal het beter zijn om de schatting doorgesneden door ruimte te presenteren . Een cliënt kan bereid zijn om compromissen te sluiten in bepaalde gebieden in bepaalde kamers zijn.
3

Overweeg extra werk dat moet worden gedaan om bouwvoorschriften voldoen . Bij het ​​doen van een bouwproject , overweeg codes moet u zich houdt aan . Voeg deze extra kosten om uw inschatting per kamer .
4

Factor in de kosten voor de sloop dat moet worden gedaan vóór de renovatie . Soms te bouwen moet je afbreken . Voeg deze kosten aan uw schatting voor elke kamer . Extra kosten kan nodig zijn als de sloop in een kamer nodig upgrades naar een andere kamer .
5

Factor in de kosten voor het klimaat . Dakbedekking werk , bijvoorbeeld, is afhankelijk van de weersomstandigheden . Het modelleren en is afhankelijk van het seizoen . Slechte weersomstandigheden kunnen terugduwen tijdlijnen en interfereren met andere projecten .
6

Factor in de kosten voor " groen zijn . " Sommige werken kan vooral worden gedaan om een ​​gezondere leefomgeving en /of kosten te besparen op de natuurlijke hulpbronnen . Voeg deze items aan uw schatting als een kant orde of mogelijke upgrade .
7

Voeg 5 tot 10 procent schattingsfoutsignaal voor onverwachte kosten . Materiële kosten na verloop van tijd kan veranderen , en schattingen moet het bedrijf of een individu in geval van onverwachte kosten te dekken .
8

Bereid de schatting met behulp van tekstverwerker . Voeg een paragraaf samenvatting van de totale werk moet worden gedaan om het huis. Onder meer het werk en de kosten per kamer .

Hoe om te weten de Rafter Maat voor uw zolder

bouwen van een dak is een belangrijk aspect van een woning . In veel opzichten is het net zo belangrijk als de stichting omdat het een dragende deel van het huis dat moeten bestand zijn tegen de tand des tijds , evenals het weer. Na de juiste grootte spant de belasting te verwerken is cruciaal voor de veiligheid van de mensen in het huis , en de levensduur van het huis zelf . Alleen een bouwkundig

Meer dan ooit