Huis Tuin

Huis Tuin

Tegel Countertop Layout Ideeën

Keramiek is een duurzame keuze voor een aanrecht . Met de verscheidenheid aan afwerkingen , kleuren en maten, de lay-out ideeën zijn eindeloos . Alvorens te beslissen over een tegel lay-out , zal de aannemers tekenen op schaal te plannen voor grout afstand en bepaal welke lay-out werkt het beste met het aanrecht stijl en tegel . Diagonalen

Om een ​​diagonaal ontwerp op een aanrecht te maken , worden de tegels gedraaid zodat de punten naar boven . Deze lay-out werkt goed wanneer de rug splash is betegeld in een rechte lijn naar de diagonaal tegels te compenseren. De rechte tegels tegen de diagonalen , samen met gevarieerde kleuren , verbetering van het ontwerp. John P. Brug , auteur van “ Tegel Your World , ” suggereert het begin van de diagonale tegel op de ‘ L ’ van het aanrecht en werken in beide richtingen om het ontwerp recht te krijgen. Dit ontwerp vergt wel meer werk dan anderen , omdat het bedrag van het snijden nodig is voor het aanbrengen van de tegels om de ruimte .
Decoratieve

Het gebruik van decoratieve tegel stukken in een aanrecht werkt te doorbreken een eenvoudige baksteen of vierkant ontwerp en geeft een persoonlijk tintje aan de ruimte. Tegels kunnen met de hand worden geschilderd om een ​​kamer of de tegel kleur van het aanrecht te passen, maar dit kan duur zijn . Gebeeldhouwd , geweven of mozaïek -achtige tegels zijn ook beschikbaar. Een artikel in “ Oud -House Journal ” waarschuwt dat decoratieve tegel is vaak kwetsbaar en kan het misbruik een aanrecht krijgt vaak niet weerstaan. Zij stellen voor het gebruik van deze speciale tegels in de rug splash , waar ze een persoonlijk tintje toe te voegen zonder dat gescheurd of beschadigd is bij dagelijks gebruik .
Contrast

Afhankelijk op de kamer , het huis en de persoonlijkheid van de eigenaar , kan een effen witte aanrecht niet knippen. Met de verscheidenheid van kleuren beschikbaar in keramische tegels , een weinig contrast in de lay-out gaat een lange weg . Voor een eenvoudige twee -tone design, een dambord lay-out is eenvoudig te maken door het vervangen van alle andere tegels in een rij met een contrasterende kleur . De volgende rijen hetzelfde doen , maar dan zonder het afstemmen van de tegels onder of boven . Voor meer extravagante lay-outs , zijn tegels van verschillende vormen, kleuren of texturen gebruikt om mozaïeken of gestreepte randen rond de omtrek van het aanrecht of rond een inzet apparaat of zinken te creëren . De auteurs van "Ceramic Tile -instellingen" er rekening mee dat bij het nastreven van een lay-out met verschillende soorten tegels , moet u overwegen de maten en diktes van de tegels en hoe goed ze te integreren met de andere tegels in de lay-out .

Hoe samen te stellen Bouwstenen

Bakstenen zijn zware bouwmaterialen die u kunt gebruiken in een verscheidenheid van bouwprojecten . Bakstenen zijn goed geluiddicht isolatoren en ze houden de warmte binnen en koud buiten . Bijna 70 procent van de zelfstandige bouwers gebruiken hout voor woningbouw projecten . Er zijn vele soorten en maten van bakstenen, maar meestal stenen komen in een rode kleur en een rechthoek vorm . Je kunt s

Meer dan ooit