Huis Tuin

Huis Tuin

FEMA Verordeningen betreffende het grote reparaties aan Property in een Vloed Zone

De Federal Emergency Management Agency , of FEMA , regelt hoe gemeenten te werk gaan als het gaat om machtiging reparaties aan huizen beschadigd in de gebieden die als overstromingsgebieden . Wetten vereisen huiseigenaren die lijden grote schade aan hun eigenschappen te plannen om ervoor te zorgen hun gerehabiliteerd woningen voldoen flood - zone regels te formuleren . Lokale bouw afdelingen moeten het juiste proces op zijn plaats om vergunningen te verlenen aan huiseigenaren of aannemers die te maken eigendom reparaties in overeenstemming met de landelijke regelgeving hebben . Aanzienlijke schade

FEMA regelgeving identificeren woningen die schade neerkomt op 50 procent of meer van de reële marktwaarde van de woning voordat de wederopbouw , verbouwing of verbetering als sustain "wezenlijk beschadigd . " De eigenaar eigendom moet de eenheid te brengen tot de volledige naleving van de regels overstroming , voorschriften en FEMA richtlijnen. Reële waarde vormt de prijs een kant en klaar , bereid en in staat koper zou betalen voor de woning . Criteria FEMA 's voor nieuwbouw van toepassing op ingrijpende wederopbouwprojecten .
Verzekeringsdekking

De National Flood Insurance Act van 1968 ( NFIA ) gemaakt bescherming tegen overstromingen verzekering beschikbaar voor huiseigenaren in gebieden gevoelig voor overstromingen . Latere toevoegingen inbegrepen modderstromen . De zondvloed Ramp Protection Act van 1973 maakte het verplicht voor huiseigenaren die federale financiering van enige vorm te kopen of te bouwen structuren gelegen in overstromingsgebieden om overstroming verzekering kopen ontvangen. Deze wet vereist ook gemeenschappen om deel te nemen aan deze programma's met het oog op de federale steun te ontvangen .
Permit Goedkeuring

FEMA regels zeggen dat de lokale afdeling bouwzaken beheerders moet afgeven een vergunning voor een voorstel voor de bouw , aanzienlijke revalidatie of andere ontwikkelingsprojecten in overstromingsgevoelige gebieden . Het proces moet een onderzoek van eventuele wijzigingen of verbeteringen te zorgen dat de woning heeft bescherming tegen erosie als gevolg van overstromingen en zal niet resulteren in of verergeren " watersnood erosie . " De plannen in overstromingsgevoelige gebieden moeten aanvullende waarborgen te hebben of volledig worden verplaatst .
Verankering

wettelijk verplicht alle woningen ondergaan een aanzienlijke verbetering in overstromingsgevoelige gebieden te ontmoeten de constructie-eisen voor een goede verankering . Dit minimaliseert de kansen van de woning plaats voor krachten die ertoe kunnen leiden dat de structuur te zweven , instorten of ondergaan zijwaartse beweging overstromen. Aannemers kunt dit doen door ervoor te zorgen methoden worden gebruikt om de structuur gebonden aan de stichting en met gebruikmaking van technieken houden om overstromingen te houden van prijsonderbieding de stichting.
Flood -Resistant Materials

FEMA regels voor aanzienlijke bouw vereisen huiseigenaren of aannemers aan overstroming -resistente bouwmaterialen te gebruiken. Dit betekent dat het wordt gebruikt om de wederopbouw van het huis heeft de capaciteit om maximaal voor een minimum van 72 uur , zonder toe te geven aan materiaal " significante schade . " FEMA definieert aanzienlijke schade als de schade die meer dan goedkope reparaties zoals schilderen vereist . De richtlijnen mandaat vloeren , muren en andere bouwdelen zich onder overstroming niveau flood - bestendige materialen hebben .

Hoe te Slate Tile verwijderen

Renovatie van een bestaande vloer of wand gebied is een kwestie die omhoog komt van tijd tot tijd , of je koopt een ouder huis om voor uzelf of u helpen verbouwen huis van een vriend . Het verwijderen van leisteen tegel is niet zo moeilijk als het lijkt op het eerste. In feite , kunt u eenvoudig deze taak met de hulp van enkele goede planning.Things je nodig hebt GlovesSafety glassesHammerChisel

Meer dan ooit