Huis Tuin

Huis Tuin

Outdoor Ingebouwde Grill Ideeën

Grills zijn nodig als u wilt een outdoor cooking of barbecuen doen . Op hun eigen ze zijn een zeer nuttig instrument voor het koken , braden en het toevoegen van rook smaken om uw keuken , samen met het houden outdoor feesten in uw tuin . Een grill die is ingebouwd in een deel van uw landschap , echter , wordt zowel een nuttig instrument en een deel van uw ontwerp plan, een manier om gasten te imponeren . U kunt een grill in uw outdoor plannen te integreren in een aantal manieren. Patio Integratie

Patio integratie is een van de makkelijkste manieren om een grill te bouwen in andere structuren . Als u een stenen terras , kunt u gewoon bouwen de bakstenen in een bepaald gedeelte van de grill bevatten . Als uw terras is gemaakt van straatstenen , heeft u de keuze tussen een grill gemaakt van verschillende materialen , zoals beton en een zorgvuldig opgebouwd vanaf de patio's zelf . Patio grills kunnen in eilanden , patio randen en schiereilanden worden opgenomen .
Fire Pit Integratie

Een vuurplaats is een bruikbare vorm van landschapsarchitectuur ontwerp dat kan worden in componenten opgenomen zoals patio's , maar het is ook een ideale locatie voor het bouwen van een grill . U kunt een structuur die de warmte gebruikt uit de put aan de ene kant voor warmte en licht en aan de andere kant voor het koken over uw grill maken . Als u een geavanceerde versie wilt , kunt u ook voorzien van een schoorsteen .
Water Feature Integration

Als je een waterpartij in de buurt van uw terras of huis , combineren de functie water met uw grill . U kunt uw grill een deel van uw waterval maken , of bevestig de grill aan het ene uiteinde van uw zwembad , die goed werkt als het zwembad grenzen en de grill zijn gemaakt van hetzelfde materiaal , maar je moet altijd zorgen dat de afzonderlijke delen goed zijn afgedicht .
Maak een Outdoor Kitchen

Buiten keukens nemen niet alleen grills , maar ook opslagruimte , gootstenen , koelkasten en vele andere componenten die zijn gevonden in een overdekte keuken. Buitenkeukens kan nuttig en plezierig zijn als je veel van outdoor entertainment en leven in een klimaat dat is mild en regen vrij voor het grootste deel van het jaar . Ze kosten ook veel meer geld dan een eenvoudige grill, dus wees voorbereid voor de extra kosten .

DIY Plank voor het onderste bed

een plank installeren in het onderste bed van een houten stapelbed is een ideale manier om opslagruimte in een kamer met een minimale ruimte te vergroten . Met minimale materialen en eenvoudige ontwerp maakt de plank eenvoudig en snel te bouwen , maar ook zorgt voor een gemakkelijke aanpassing en maatwerk voor een meer uitgebreide en persoonlijke eindproduct. Of ingewikkeld of eenvoudig , zal een

Meer dan ooit