Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> remodeling plannen >> Content

Interior Solar Lighting Ideeën

Solar verlichting gebruiken de zon als bron van meer doelgerichte licht . In de meeste zonne-licht configuraties , het licht maakt gebruik van een zonnepaneel gemaakt van fotovoltaïsche cellen . Wanneer het zonlicht op deze cellen , veroorzaakt een chemische reactie die een kleine elektrische stroom levert . Het panel verzamelt deze stroom elkaar en kanalen het in een batterij . Deze batterij regelt dan een eenvoudig verlichtingssysteem , meestal een LED , reageren ofwel een schakelaar of het gebrek aan licht . Deze opzet werkt goed voor landscaping verlichting , maar niet zo goed voor de binnenverlichting . Fabrikanten hebben verschillende systemen die zonlicht bruikbaar in verlichting in de woning en ons te plaatsen. Nightlights

Een veel voorkomende vorm van interieur zonne-verlichting is de zonne- nachtlampje , die meestal gebruik maakt van een LED-lamp of twee voor de lichtbron . LED-lampen hebben weinig kracht om licht te genereren . De apparaten maken gebruik van een klein zonnepaneel op de voorkant van het apparaat dat doorweekt in ambient zonlicht gedurende de dag en wordt de lamp tijdens de nacht. Hoewel deze zonne- nightlights produceren slechts een kleine gloed , ze zijn zeer betrouwbaar en kan in een gebied waar ze zonlicht kan absorberen worden geplaatst .
Rolgordijn Lights

Zonnescherm lichten zijn panelen van LED-lampen verlicht om een ​​bepaald ontwerp te maken. Fabrikanten maken deze lampen te functioneren als artistieke of sfeerverlichting in de slaapkamers of woonkamers . De lichte panelen maken gebruik van zonne -panelen die kopers te installeren op de onderkant van het venster tinten . Wanneer de rolgordijnen naar beneden getrokken zijn tijdens de dag, het zonnepaneel zorgt voor elektriciteit met behulp van het zonlicht dat schijnt inch Deze elektriciteit dan maakt het interieur licht gloed in de donkere kamer of later op de avond .

Solar Lighting tubes

Solar verlichtingsbuizen geen zonnepanelen te gebruiken als de andere interieur opties doen . In plaats daarvan gebruiken ze een combinatie van exterieur zonlicht verzamelaars en vergroting lenzen om het zonlicht zelf kanaliseren in uw huis. Fabrikanten maken de buizen in verschillende maten , en huiseigenaren kunnen ze gebruiken in keukens , eetkamers en andere gebieden om een veel helderder ruimte te creëren dan ze zouden hebben zonder de buis .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1002125464.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.