Huis Tuin

Huis Tuin

Countertop Sink Installatie Opties

Een aanrecht gootsteen is een gootsteen die is gemonteerd in een gat gesneden in uw werkblad of is gegoten uit een stuk met de teller . U kunt aanrecht gootstenen installeren in keukens en badkamers . Hoewel ze nemen een beetje meer ruimte dan voetstukgootstenen , kan een aanrecht gootsteen helpen creëren van een strakke , overzichtelijke uitstraling . Ze kunnen ook handig zijn : al uw schoonmaak , wassen of verzorgen items kunnen in de buurt bij de hand worden gelegd op het aanrecht . ( Self - Rimming Gootstenen

Een self- rimmen gootsteen is een van de gemakkelijkste aanrecht gootsteen opties te installeren . Het heeft een lip rondom de top, die berust op het aanrecht als de wastafel is goed gepositioneerd in zijn cut -out gat . Je moet kit toepassen rond de join . de voordelen van een self - rimmen spoelbak onder haar gemak van installatie , en het feit dat het niet weg met de noodzaak van het gat in het aanrecht af te werken . de wastafel wordt eenvoudig in de uitsparing en beveiligd , met eventuele ruwe randen in de uitsparing wordt verborgen door de overlappende lip .
Integrale gootstenen

integrale gootsteen aanrecht eenheden worden vervaardigd uit een stuk , met de gootsteen en het aanrecht die deel uitmaken van een continu oppervlak . ze zijn zeer eenvoudig te installeren , en , afhankelijk van het materiaal dat ze zijn gemaakt van , kan vrij een voordelige optie zijn . integrale spoelunits zijn zeer gemakkelijk schoon te maken , aangezien er geen verhoogde gebieden of spleten waar vuil kan komen te zitten . omdat er geen openingen tussen de wastafel en de teller te blijven gesloten , een integrale eenheid is ook gemakkelijk te onderhouden .

flush - spoelbakken

A - inbouw wastafel is geïnstalleerd , zodat de rand van de spoelbak ligt met de rand van het aanrecht . Dit creëert het effect van een integrale wastafel. Inbouw spoelbakken zijn iets moeilijker te installeren dan zelf- rimmen of integrale putten als de top van de gootsteen moet precies gelijk met het aanrecht te zijn .
Under- spoelbakken

Onder - spoelbakken zijn verzonken in de teller . Ze zijn plaats gehouden door klemmen bevestigd aan de onderzijde van de teller . Onder - spoelbakken zijn moeilijker te installeren dan zelf Rimmen putten , bijvoorbeeld . Omdat de randen van de uitsparing zichtbaar zijn boven de randen van de spoelbak , moeten ze zo niet ruw of lelijk te kijk worden afgewerkt . Dit kan de kosten verhogen .
Materialen

Materialen gebruikt voor wastafels omvatten marmer, glas en diverse kunststoffen . Veel wastafels zijn gemaakt van porselein . Een ander gemeenschappelijk uit glasvezels . Werkbladen zijn vaak gemaakt van kunststof laminaat of polymere materialen , zoals gegoten marmer . In de badkamer , kan werkbladen worden gemaakt van massief - oppervlak , een duurzaam materiaal dat kan worden afgeslepen en geschuurd . Zij kunnen ook bestaan ​​uit keramische tegels . Voor integrale eenheden worden gekweekt marmer of vaste oppervlak worden gebruikt. U vindt er ook integraal units gemaakt van glas.

Hoe maak je een plattegrond met mathontwerp

Wiskunde is een efficiënt hulpmiddel voor het ontwerpen van een plattegrond . A - potlood getekende plattegrond is een eenvoudig en aanpasbaar ontwerp dat het beste past bij uw behoeften . Door het tekenen van een bovenaanzicht ( alsof je op het plafond naar beneden te kijken ) en het toepassen van een aantal fundamentele wiskunde , kunt u een idee van hoe u wilt dat uw kamer te look.Things Je Me

Meer dan ooit