Huis Tuin

Huis Tuin

De gemiddelde prijs van Basement Hervormt

Bereid te besteden omhoog van $ 50.000 tot professioneel verbouwen van uw kelder. Dit cijfer gaat uit van de renovatie zal betrekking hebben op ten minste 600 vierkante meter en beschikken over oprichting van een entertainment kamer met een natte bar , een badkamer en een berging . Alle prijzen worden bepaald door 2010 kosten . Goedkopere opties

Als je handig bent over het doen van het werk zelf en wil gewoon elementaire extra's, zoals lambrisering , vloerbedekking en zelfs een verlaagd plafond toe te voegen , kunt u uw verbouwing budget terug te brengen tot ongeveer $ 5000 .

overwegingen

de kosten van de kelder verbouwen is nauw verbonden met de oorspronkelijke staat van de kelder zelf . Als het nodig heeft veel werk in het toevoegen van isolatie of het omgaan met vochtbeheersing voordat de bouwwerkzaamheden begint zelfs , het zou een significant verschil in kosten te maken. Als een kelder klaar is om af te maken, schatting tussen de $ 20 tot $ 25 per vierkante voet te verbouwen ; als er veel voorbereidend werk gedaan moet worden , maken dat schatting dichter bij de $ 90 per vierkante voet.
Voorbereiding

Denk na over hoe u van plan bent te gebruiken de uitgebreide leefruimte in uw kelder voordat u begint om uw budget te creëren . Dat zal helpen om de mate van expertise die u nodig hebt om het project te voltooien . Bijvoorbeeld, om opslagruimte te bouwen , je kan gewoon nodig timmerwerk vaardigheden , maar meer uitputtende renovaties zal ook eisen sanitair en elektriciteit vaardigheden.

Gebarsten Concrete Block Foundation

De meeste nieuwe funderingen vandaag voorzien van massief betonnen muren die zijn versterkt met stalen wapening en gevormd in een doorlopende giet verminderen beweging en kraken . In sommige gebieden kan de lokale bouwverordening de bouw van een stichting met behulp van betonnen blokken staan ​​, maar je mag een ouder huis met een blok stichting . De meeste scheuren hebben voorkomende oorzaken . U

Meer dan ooit