Huis Tuin

Huis Tuin

Huis Remodeling Tips voor beginners

Remodeling voor de beginner lijkt misschien een overweldigende taak , maar onderverdeeld in verschillende kleinere taken , kan zelfs een volledig huis verbouwen beter beheersbaar worden gemaakt . Houd in gedachten dat de dingen zelf kunt tot twee derde van de kosten van het inhuren van arbeiders , maar het doen kost meer tijd . Ook in gedachten houden dat het uw huis , dus wees standvastig te blijven met wat je wilt in plaats van andere plannen opgedrongen aan jou. Electrical Power

Zet uw elektrische stroom op de belangrijkste dienst paneel om alle verkooppunten , schakelaars en draden in de ruimte waarin u elke sloopwerkzaamheden zullen doen . Remodeling dat vereist dat het afsluiten van een muur met zich meedraagt ​​het gevaar van elektrocutie als je niet helemaal zeker bent van de stroom wordt uitgeschakeld .
Solvent Veiligheid

Strippen oude meubels wordt een van de makkelijker verbouwen projecten die je kunt doen . Bij het gebruik van oplosmiddelen op basis van strippers , zorg ervoor dat uw waakvlam is en dat niemand wordt gebruikt branders . Vermijd roken en draag zowel rubber handschoenen en een veiligheidsbril .
Houd Uw Kasten

Gooi geen oude kasten als je verbouwen van een keuken . Bewaar deze ruimtes in de garage , kelder of zolder en ze kunnen later of als onderdeel van uw remodeling plannen voor de kelder of zolder nuttig zijn .
Strengere Loodgieter Seals

U kunt uw sanitair verbindingen verzegelen strakker met behulp van tape Teflon loodgieter . Wikkel de tape rond de schroefdraad van kranen en afsluiters . Sluit de toevoer buis en draai de moeren eerst met de hand en vervolgens met behulp van een verstelbare moersleutel . Maar zorg ervoor dat niet te strak of je kan het sanitair kraanwerk te kraken .
Interieur Demolition

Interieur sloopwerkzaamheden op een verbouwing baan is gebonden aan een stuk stof te maken dan je denkt . Bescherm uzelf door het dragen van een stofmasker , handschoenen en een veiligheidsbril . Handschoenen en lange mouwen toevoegen als uw interieur sloop renovatie gaat werken met isolatie op te nemen .
Maatregel tweemaal , een keer knippen

Het oude gezegde over het meten van twee keer en een keer snijden ringen waar op elk moment uw verbouwing werk vereist meting. Nauwkeurige metingen kunnen het verschil tussen een groot raam passend in de ruimte die je gemeten en de schok van het besef dat geen enkele hoeveelheid van wiebelen heen en weer gaat dat venster krijgen om te passen betekenen .
Snijden Koperen buizen

Investeer in een buizensnijder als je gaat werken met koperen buis . Als je een ijzerzaag gebruiken om pijp te snijden , kunt u een schone of vierkante rand niet te krijgen. De buis snijder zal u voorzien van een veel schonere snede en het niet de elleboog vet dat het gebruik van een ijzerzaag vereist .

De beste Forced Air Furnace Locaties

Een geforceerde lucht oven werken door het opstellen lucht in de oven met fans en laten circuleren door het huis zodra de lucht is opgewarmd . Veel huizen gebruiken deze geforceerde lucht ovens , omdat ze essentieel zijn apparaten die leidingen gebruiken voor toegang tot elke kamer in het huis op hetzelfde moment . Wanneer de ovens beginnen , kunnen ze het huis sneller dan een open haard of een ka

Meer dan ooit