Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een draagbare klaslokaal te zetten in een Residence

Oorspronkelijk ontworpen om gemakkelijk te verplaatsen in reactie op veranderende demografie te zijn , de meeste draagbare klaslokalen zelden verhuizen van hun oorspronkelijke locaties , en ze meestal permanente kenmerken van de school infrastructuur geworden . Ontworpen voor tijdelijk gebruik , hoeft draagbare klaslokalen niet de beste kwaliteit materialen voorzien en kunnen last hebben van gebreken zoals slechte ventilatie en akoestiek . Als u corrigeren van de fouten , het verplaatsen van een draagbare klaslokaal naar een nieuwe locatie en omzetten in een verblijfsvergunning zou kunnen blijken om een haalbare huisvesting oplossing zijn. Instructies
1

Plan uw conversie zorgvuldig . Denk na over de vereiste om een klaslokaal te zetten in een woning voordat u begint wijzigingen . Meet zorgvuldig en plan elke stap van uw conversie - waar je binnenmuren, waar en hoe je zal sanitair en elektrische installatie van voorzieningen zal zetten - . In het oorspronkelijke plan , als je terug naar het zal verwijzen voor elke stap

2

een budget berekenen voor het omzetten van de draagbare klas in een residentie. Factor in de dingen zoals het verplaatsen van de klas naar een nieuwe locatie en de aankoop van bouwmaterialen , sanitair materialen , elektrische installaties en vloeren .

Gut 3 de draagbare klas. Omdat veel draagbare gebouwen bevatten materialen van twijfelachtige kwaliteit , uw beste inzet is om te beginnen vanaf nul met interieur functies in uw conversie project .
4

Vervang deuren en ramen , zoals vereist. Kan het mogelijk zijn om een ​​aantal van de originele ramen in de draagbare klas te redden , maar als er enige twijfel , vervang ze voor een beter eindresultaat .
5

Frame - up binnenmuren volgens uw plan . Gebruik de zorgvuldige metingen in uw plan om hoeveel hout en andere benodigdheden die u nodig hebt voor deze stap van de conversie te berekenen .
6

Plumb - in de badkamer en keuken en doe de elektrische bedrading .

7

Apply afwerkingen en dan verf of behang . Onder andere textures of andere effecten op de muren en plafonds , indien gewenst.
8

Leg nieuwe vloer in het vernieuwde gebouw interieur .

Wat is een Scaled Indeling

? Als je ooit een blauwdruk van een huis of gebouw hebt gezien , heb je waarschijnlijk een geschaalde plattegrond hebben gezien . Architecten en interieur ontwerpers zijn opgeleid in het creëren van geschaalde plattegronden , zodat mensen die niet getraind zijn op het gebied van design een beter begrip van hun plannen kunnen krijgen . Leren over geschaald plattegronden geeft je een veel beter idee

Meer dan ooit