Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> remodeling plannen >> Content

Hoe te kubieke meter beton Maatregel

Volume metingen bepalen de totale driedimensionale gebied bezet door een product . Het bepalen van het volume van een betonnen plaat vereist het meten van de hoogte, breedte en diepte van de plaat. De berekening geldt voor het plannen van een betonplaat en het volume van het bestaande betonplaat . Het kennen van de geplande omvang van een betonnen plaat zal toestaan ​​om te bepalen hoeveel zakken cement nodig zijn . Elke tas van droog cement detail hoeveel kubieke meter zal make.Things je nodig hebt
Rekenmachine
Meetlint
Toon meer instructies
1

Sectie het gebied een onderverdeling in vierkanten en driehoeken . Aparte trap in niveaus , met elk stairstep wordt een nieuw niveau . De scheiding van het gebied in secties of niveaus gebeurt alleen voor referentie en vereist niet dat je fysiek markeren het gebied . Kopen van 2

Meet de hoogte en breedte van elke sectie . De hoogte is de meting van de bovenkant van de plaat aan de onderzijde van de plaat . Breedte zal de horizontale meting van links naar rechts zijn. Meten van de hoogte van de trap betekent vanaf de top van een trap naar waar het voldoet aan de bovenkant van de volgende trede .

Meet
3 van de diepte van de vlakke delen . Diepte, of de lengte , is het meten van de voorste hoek aan de achterste hoek . Vlakke platen van beton worden gemeten vanaf de voorste hoek aan de achterste hoek van de plaat voor de diepte meten .
4

Meet de diepte van elke trede . De diepte van de trap die solide zijn helemaal naar beneden - in tegenstelling tot de soort gevonden in de openbare - gebouw trappenhuizen - wordt berekend door het meten van de bovenste trede eerste . Diepte van de tweede trap is de afstand van de voorste hoek van de trap waar de tweede trap aan de bovenste trap . Voeg dat meting aan de diepte van de eerste trap naar het krijgen van de totale diepte van de tweede trap . Meet vanaf de voorste hoek van elke stap op de achterkant van de betonplaat als je in staat om de werkelijke zijkanten van de trap te zien om een meer nauwkeurige meting van de diepte iedere stap te krijgen zijn .
5

Vermenigvuldig de lengte maal de breedte maal de diepte van elke sectie . Voeg de totalen van elke sectie samen om de totale kubieke volume krijgen . Als je te maken hebt met een centimeter op trede metingen , converteren van cubic inches en voeten aan kubieke meter .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1002125427.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.