Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is een Scaled Indeling

? Als je ooit een blauwdruk van een huis of gebouw hebt gezien , heb je waarschijnlijk een geschaalde plattegrond hebben gezien . Architecten en interieur ontwerpers zijn opgeleid in het creëren van geschaalde plattegronden , zodat mensen die niet getraind zijn op het gebied van design een beter begrip van hun plannen kunnen krijgen . Leren over geschaald plattegronden geeft je een veel beter idee van hoe en waarom geschaalde plattegronden zijn gemaakt geven . Inzicht Scaled Plannen

Scaled plattegronden zijn opgesteld , of getekend , zodat een ontwerp voor alle kamers in een huis of kantoor kan worden bekeken wanneer getrokken of gedrukt op papier. Met behulp van verschillende schalen , of ratio's , zoals 1:50 of 1:20 , worden deze metrische verhoudingen gebruikt om plattegronden ten opzichte van de werkelijke grootte van de kamer of ruimte te creëren . Dit betekent simpelweg dat een geschaalde plattegrond die een verhouding van 1:50 gebruikt maakt gebruik van 50 mm op papier voor elke werkelijke een centimeter . Kamers en meubilair zal worden getrokken met behulp van deze schaal .
Gereedschap en materiaal

Floor plannen die worden opgesteld door de hand worden gemaakt met een schaal liniaal . Een schaalheerser verschilt van een reguliere heerser in dat het een driehoekige vorm in plaats van plat . Een schaal liniaal is gemarkeerd met een bereik van gepaarde geijkte weegschalen waaronder 1:01 /1:10 , 1:02 /1:20 , 1:05 /1:50 , 1:100 /1:200 , 1:500 /1 : 1000 en 1:1250 /1:2500 . De architect of interieur ontwerper zou dan trekken de plattegrond met behulp van de gewenste schaal bij het opstellen of calqueerpapier met behulp van een mechanisch potlood , die wordt gebruikt met lood van verschillende soorten en maten, en meubels stencils .

Computerized plannen

Niet alleen kan geschaald plattegronden handmatig worden getekend op papier , maar met behulp van computer software. AutoCAD , waarvan CAD ​​staat voor Computer Aided Design , is waarschijnlijk de meest populaire software die wordt gebruikt voor het ontwerp in het algemeen. Het kan worden gebruikt voor het maken van twee - en driedimensionale schaal plattegronden . Andere software die kan worden gebruikt om geschaalde plattegronden te maken is Microsoft Office Visio . Beide bieden een lijst van visuele templates voor het maken van plattegronden , zoals keuzes van meubels en vormen.

Kunt u een vloer op de top van een vloer in een Camper

? Als het gaat om het installeren van vloeren materiaal , of in een huis of stacaravan , een paar regels van de bouw opgaan in alle soorten . De aanbevolen methode is om alles tot in de balken , zodat u kunt zorgen voor een correcte installatie van de ondergrond op. Echter, als een relatief stabiele vloer al is op zijn plaats , je soms nog een laag boven op het. Tapijt Tapijt algemeen kan worden

Meer dan ooit