Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Aging plan in de plaats Remodeling

Veroudering in plaats betekent het in staat om te verblijven in uw huis als u ouder wordt en uw gezondheid verandert. Het is iets dat moet worden gepland en georganiseerd . Als de babyboomers gaan hun pensioen jaren veel van plan bent om te verblijven in hun huizen zo lang mogelijk . Het plannen van een renovatie die is ontworpen voor toekomstige behoeften helpt om deze overgang . Een goed ontworpen huis kan eenvoudig converteren naar gehandicapten toegankelijkheid. Instructies
1

Verruim deuropeningen tot 36 centimeter voor rolstoelen tegemoet . Laat 48 inch of meer vrije vloerruimte in uw hele huis in een rolstoel te manoeuvreren mogelijk te maken. Selecteer hendel stijl handgrepen voor deuren en D - vormige hardware voor laden en kasten om ze makkelijker te begrijpen maken .

Plaats Pagina 2 de slaapkamer en een complete badkamer op de begane grond . Kies hardhouten vloeren of laagpolig tapijt voor het gemak van de rolstoel of rollator gebruiken . Vermijd tapijt dat een dikke stapel heeft . Vermijd stappen in het huis en tussen de kamers in het huis.

Plaats 3 een walk-in bad of geen drempel douche . Selecteer een standaard formaat of groter douche of bad . Voeg extra versteviging achter de gipsplaten waar leuningen kan nodig zijn op een later tijdstip te installeren . Laat minstens 60 centimeter vrije vloerruimte om een rolstoel te draaien.
4

Kies een sokkel of aan de muur gemonteerde wastafel te installeren in de badkamer. De hoogte van de bovenzijde van de wastafel niet hoger dan 34 centimeter . Laat minstens 36 centimeter vrije ruimte onder de spoelbak voor rolstoelgebruikers. De grootte van de wastafel en teller moet een standaard formaat of groter. Selecteer enkele hendel sanitaire voorzieningen. Installeer anti - brandwonden kleppen op alle van de kranen .
5

Place lichtschakelaars bij de ingang van elke kamer en gang. Zoek de schakelaars niet hoger dan 48 centimeter van de vloer . Gebruik rocker of lichte aanraking lichtschakelaars . Zorgen voor veel natuurlijk licht en kunstlicht op alle gebieden van het huis. Til de stopcontacten minstens 15 centimeter van de vloer . Installeer extra verkooppunten door het hele huis voor meer toegankelijkheid .
6

Voeg een kookeiland die toegang mogelijk maakt voor een rolstoel onder rollen . Plaats een wastafel aan de ene kant van het eiland . Laat ruimte geopend onder de gootsteen om rolstoelgebruikers mogelijk te maken . Stel een kookplaat aan de andere kant van het eiland . Hierdoor kan de andere aanrecht om te verblijven in een hogere normale hoogte , totdat de behoefte ontstaat om te werken vanuit een zittende positie .
7

Ontwerp kasten en kasten , zodat ze kunnen worden bereikt tijdens de vergadering in een rolstoel . Kies een modulair kast type systeem dat verstelbare planken en stangen heeft . Gebruik uittrekbare lades en kasten op alle van de lagere kasten .
8

Installeer een bewakings-en alarmsysteem in de woning . Het opzetten van een intercom systeem in elke kamer van het huis .

Hoe maak je een Cove Base Tegel Cut

Cove basis is een speciaal type tegel die een afgeronde rand die uit fakkels langs de onderkant van de tegel , zodat het een soort teen die tegen de vloer vormt heeft . Dit type base wordt alleen op de onderste rij van een wand waar het de vloer , en algemeen wordt geïnstalleerd voordat de tegels zodat de vloer tegelhoogte kan overeenkomen met de hoogte van de plint dat op de uitlopende sectie van

Meer dan ooit