Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> remodeling plannen >> Content

Hoe te verwijderen het deksel van een outdoor houder

Als u een stopcontact op een buitenmuur geïnstalleerd , dan moet het een afdekking geïnstalleerd om de uitlaat te beschermen tegen water . Als u nodig hebt om de uitlaat service, dan het deksel niet verder kan spelen , op die manier u kunt nemen de rest van de uitlaat . Er zijn verschillende soorten deksels , maar ze komen allemaal uit dezelfde fundamentele manier , en vereisen slechts een paar tools.Things je nodig hebt
Flathead schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
Laat meer zien instructies
1

zitten in de voorkant van de uitlaat en kijk naar de armatuur . Bepalen of er sprake is van schroeven op alleen de buitenkant van het deksel , of als ze schroeven alleen aan de binnenkant , door het openen van het deksel en op zoek naar schroeven .

Verwijder 2 externe schroeven met de Phillips - schroevendraaier of de platte schroevendraaier , afhankelijk van de stijl van de schroef voor de omslag en trek het deksel om het werk te voltooien . Ga verder met de volgende stap als het deksel niet loskomen.
3

Met behulp van de Phillips - schroevendraaier of de platte schroevendraaier , opent het stopcontact en verwijder de schroeven waarmee het deksel op de wand of uitlaat . Trek de afdekking van de muur en de uitlaat , zodat u kunt werken aan de uitlaatzijde .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1002125285.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.