Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> remodeling plannen >> Content

Hoe te Route A /C condensaatleidingen

Klimaatregelingssystemen verwijderen van een groot deel van de vochtigheid van de lucht in een ruimte door de productie van zeer koude oppervlakken . Wanneer een koele oppervlak wordt ingebracht in een warme , vochtige omgeving , zal het vocht condenseren op het, en zal uiteindelijk smelten in water . Het doorsturen condensaatleidingen is belangrijk om het risico van water schade door overstromingen in de kelder . Wat airconditioning systemen kunnen grote hoeveelheden condenswater , die moet worden afgevoerd appropriately.Things je nodig hebt
Klimaatbeheersing
Flexibele waterleidingen ( dezelfde diameter als de condensaat uitlaat ) op Twitter Afvoer produceren
Pijp retentie beugels
Toon meer instructies
1

Koppel de elektriciteit van de airconditioner . kopen van 2

Zoek verdamperspiraal uw airconditioner . Dit is het element van uw airco systeem dat koud is voordat de lucht boven het wordt doorgegeven . Onder de spoel zal een condensaat opvangbak met een rioolnozzle deze slang zijn.

Sluit 3 een stuk slang aan de afvoer mondstuk.
4

Route de richting van de dichtstbijzijnde aftapplug in de vloer, zodat het water vrij kan stromen door deze pijp naar de afvoer. Zorg ervoor dat er een pijp helling van niet minder dan 1/8 inch per foot ( 1 procent) tot stagnatie in de condensaatleiding voorkomen .
5

Zet de buis vast met behoud buisclips van een juiste diameter . Deze zullen ofwel schroef in houten oppervlakken , of kunnen bout op metalen oppervlakken. Installeer slechts zoveel als nodig zijn om de buis te bevestigen aan een hard oppervlak te waarborgen de buis niet verdreven uit de afvoer . Als de leiding niet wordt blootgesteld aan doorgangen , bracketing kan het niet essentieel .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1002125253.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.