Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Kayak Skeg

Een scheg is een kajakken accessoire - in wezen een driehoekige vin - dat helpt de vaarder houden de kajak bewegen in een rechte lijn . In tegenstelling tot een roer , dat niet een gerichte apparaat . Wanneer deze volledig is geïmplementeerd , de scheg helpt de vaarder naar downwind draaien . Helft ingezet , de scheg helpt u zijwind draaien . Houten skegs hebben een natuurlijke look en feel , en vele kajakken outdoorsmen gaan voor deze kwaliteiten . Echter , kunt u vinden commerciële houten skegs zijn vrij duur . Gedaan systematisch , echter , het ontwerp en de bouw van een scheg kan zijn redelijk gemakkelijk te doen en de resultaten zijn zeer de moeite waard - wat resulteert in een afgewerkte , houten accessoire dat zowel nuttig als inexpensive.Things Je
Bandsaw
nodig boor
1/4-inch boor Bit
1/4-inch bouten
1 1/2-inch SS bouten
SS eikel
S.S. fender ringen
Rubber ringen
1 vel Mahonie multiplex
Epoxy
Afplakband
Cable
Cable tubing
Toon meer instructies
Gebouw de Skeg

1 Knip je scheg ontwerp van mahonie multiplex om een ​​natuurlijke look te geven aan de scheg .

Teken een plan voor de scheg , voor beide zijden van de doos en het mes . Trace dit plan op een vel 1/4-inch mahonie multiplex . Knip de zijkanten van de doos en het mes met een lintzaag . Met de lintzaag , snijd een gleuf in de bovenkant van de scheg blad en epoxy de kabel in deze sleuf . Line-up van de doos zijkanten en blad en , met behulp van een boor , boor een 1/4-inch gat door de bovenhoek van de scheg , moet worden gebruikt voor het aansluiten van bouten . Kopen van 2 Breng de bouten en rondsels aan veilig elementen van de scheg samen .

Tape de twee kanten van de doos samen , en glasvezel van toepassing op de buitenkant van de doos . Na het droogt , selecteert u de de scheg mes en zet 2 SS fender ringen aan beide zijden van het blad en 2 rubberen ringen aan elke kant. Lijn de scheg blad en zijkanten en , via de 1/4-inch geboorde gat in de doos en het mes , gebruik dan een 1/4--by-1 1/2-inch SS bout. Gebruik een SS eikel om het pakket te allen bij elkaar te houden .
3 indien geïnstalleerd op de kajak , wordt de kabel gebruikt om de scheg mes in te zetten.

Boor een 1/4-inch gat in de bovenkant van de doos voor de kabel en leidingen . De kabel bevestigd aan het mes omhoog door de bovenkant van de doos . Breng epoxy op zijn plaats . De scheg is klaar om te worden geïnstalleerd .

Hoe maak je een horizontale wapening voor Block Walls

Bouwsteen muren is een vrij eenvoudig proces dat elke doe-het - zelver met wat vrije tijd en basisconstructie ervaring kunnen bereiken , maar geavanceerde methoden nodig van tijd tot tijd . Bijvoorbeeld , terwijl een muurtje ( ongeveer 4 voet hoog ) geen versterking nodig , iets groter dan die plaatsing van wapening in de muur nodig . Stalen wapening fungeert als een versterking in combinatie met

Meer dan ooit