Huis Tuin

Huis Tuin

Minimum Grout Breedte voor Tegel

Grout is cementgebonden door de natuur, wat betekent dat het van nature gevoelig voor zaken als krimpen na verloop van tijd of krimpen en uitzetten met seizoensgebonden veranderingen in het weer . Als zodanig kan de specie barsten in de voegen tussen de tegels . Dit probleem kan worden verminderd door de aanbevolen richtlijnen voor de minimale specie breedte tegels . Minimum Aanbevelingen

De toonaangevende bureaus in het veld, zoals de Tegel Raad voor Noord-Amerika en de Nationale Tile Contractors Association , hebben een reeks aanbevelingen over de jaren op basis van gegevens uit het veld vastgesteld. Aangezien zij aanbevelingen , niet verplicht richtlijnen , persoonlijke voorkeur bepaalt of u hen volgen . Voor elke hetzelfde formaat tegel die een 1/16-duim variatie in grootte van de volgende tegel heeft een aanbevolen grout gewricht is 3/16 inch , met een extra 3/16 inch per elke 1/16-duim variatie .

Gepolijste natuursteen

gepolijst natuursteen , zoals graniet en marmer komen met afgeschuinde randen. Dit betekent dat de bovenrand van de tegels is enigszins schuin uit een 1/8-inch schuine rand te verschaffen. Wanneer stevig zijn bevestigd aan elkaar , creëert de illusie van een breder grout join dan werkelijk bestaat . Deze tegels zijn ontworpen om te worden geïnstalleerd relatief dicht bij elkaar met slechts een haarlijnen , afhankelijk van de grootte variatie in de tegels .
Rauwe en gezoet Natuursteen

U kunt met reguliere afmetingen grout gewrichten uitgevoerd volgens de industrie aanbevelingen met het ruwe en geslepen natuursteen zoals getrommeld marmer , leisteen of gezoet travertin . Er is aanzienlijke grootte variatie in de meeste getrommelde stenen, die bijdraagt ​​aan hun rustieke charme , maar je moet 3/8-inch of groter grout gewrichten lopen in de meeste gevallen om ervoor te zorgen dat de verschillen tussen de tegels zijn niet grimmig, maar stroomt natuurlijk het hele patroon .
Kleurkeuze

uw selectie van grout kleur zal de algehele look en feel van uw tegel installatie , waarmee u flexibel met grout te beïnvloeden voegbreedte , afhankelijk van de kleurkeuze . Licht grouts tegen lichte tegels hebben de neiging om onvolkomenheden te verbergen in grootte, wat betekent dat u draai je gewrichten als u wenst. Donkere grouts tegen lichte tegels , aan de andere kant , brengen die grootte variaties.

Hoe maak je een verborgen kamer aanmaken

Het is moeilijk om de rilling van opwinding en de aantrekkingskracht van nieuwsgierigheid we voelen als we horen over geheime kamers ontkennen . De geschiedenis is vol van de intrige : Oude Egyptenaren gebouwd nep schatkamers , en katholieke priesters in de jaren 1600 vaak ontsnapte vervolging verborgen in priester gaten . Kastelen bevatte geheime kamers voor romantische afspraakjes en geheime vlu

Meer dan ooit