Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een projector Room Make

Projector kamers kan een aangenaam toevluchtsoord, weg van de taken en zorgen van het huiselijk leven , waar je kunt inhalen op uw favoriete tv-programma's of geniet van uw nieuwe DVD's . Filmzalen nemen weinig meer dan een paar banken en een projectie-eenheid om efficiënt te zetten . Toch moet een optimale kijkafstand en positionering van de projector zorgvuldig worden berekend aan het bekijken pleasure.Things je nodig hebt
Projector eenheid
Zitbanken en fauteuils
Schroeven en schroevendraaier
Plafondconsole of projector staan ​​maximaliseren < br >
Toon meer instructies
1

Meet de hoogte van uw kamer van vloer tot plafond . De hoogte van uw plafond zal de hoogte van uw scherm projectie , die op hun beurt van invloed op hoe ver terug de projector moet gelegen bepalen . Kopen van 2

Trek 3 meter van de hoogte van uw kamer van vloer tot plafond om te bepalen hoe groot het geprojecteerde beeld kan zijn. Het beeld van de projector moet ten minste 3 meter boven het maaiveld , zodat de kijkers zullen iets opzoeken en objecten zoals salontafels zijn niet belemmeren het uitzicht .
3

Bepaal hoe breed de beeldprojector kan zijn. Projectoren hebben meestal verschillende aspect ratio instellingen voor verschillende uitzendingen passen . Zo worden standaard definitie beelden meestal weergegeven in een beeldverhouding van 4:3, terwijl films traditioneel worden weergegeven op 16:09 . Vermenigvuldig uw maximale schermgrootte hoogte ( vanaf stap 2 ) van 1,33 tot uw grootste mogelijke grootte van het scherm als je voornamelijk gebruik maakt van uw projector voor standaard definition weergave in een beeldverhouding van 4:3. Vermenigvuldig uw maximale schermhoogte met 1,78 als u van plan om uw projector te gebruiken om HDTV of films te kijken op de instelling 16:09 .
4

Kies uw scherm type. Sommige projectoren komen met schermen die permanent worden bevestigd aan de muur , terwijl anderen hebben schermen die kunnen worden verplaatst en uit het zicht wanneer niet in gebruik .
5

Plaats uw luidsprekers. Surround sound systemen dient minimaal 3 luidsprekers geplaatst rond het scherm hebben , met de center luidspreker gepositioneerd onder het scherm . Overweeg het gebruik van een kleinere grootte van het scherm als je geen ruimte aan beide kanten voor de luidsprekers .
6

Controleer uw projector handleiding om haar throw ratio te bepalen. De throw ratio bepaalt hoe ver een projector lens moet zijn om beeldkwaliteit te maximaliseren. De worp verhouding is de afstand van waar de projectorlens is geplaatst van het scherm ( D ) gedeeld door de breedte van het beeld uit die afstand ( W ) kan projecteren . Bijvoorbeeld, als D is gelijk aan 20 meter en W is gelijk aan 10 meter , dan is de throw ratio gelijk zal zijn aan 2,0 .
7

Vermenigvuldig de throw ratio door de gewenste breedte van het scherm om te bepalen hoe ver terug je moet zitten om het scherm te bekijken . Bijvoorbeeld , als de worp verhouding 2 en schermbreedte wenst is 8 voet , dan moet de projectorlens tenminste 16 voet worden geplaatst van het scherm ( 8 x 2 = 16 ) . Verminder uw schermbreedte als uw kamer is niet lang genoeg of zal het beeld worden vervormd .
8

Bevestig uw projector op een standaard of aan de muur of het plafond . Projectorlenzen project een beeld zodat het beeld verschijnt boven de positie van de projector . Echter, sommige projectoren hebben een lens shift functie waarmee u de afbeelding inverteren en projecteren het beeld naar beneden . Een lens shift functie is nodig om het apparaat op een plafond . Bevestig plafondbeugels volgens de instructies van de fabrikant. Ze kunnen meestal worden bevestigd met schroeven en een schroevendraaier .
9

Plaats uw sofa's en fauteuils in de projector kamer. Optimale zitplaatsen afstand is afhankelijk van de resolutie van de projector -eenheid , het type projector technologie , zoals LCD ( liquid crystal display) of DLP ( Digital Light projectie ) en de breedte van je scherm . Zo moet LCD-projectoren met een verticale lijn van 600 of minder worden geplaatst twee tot drie keer de breedte van je scherm weg van waar je zit . Afbeeldingen kunnen worden korrelig of vervormd indien zetels dichterbij zijn gepositioneerd .

Hebt u naar Put Spacers in voor een Slate Tile

? Installeren natuurstenen tegels is een ander proces in een aantal aspecten in vergelijking met de mens gemaakte tegels , ook wel bekend als gerectificeerde tegels . Terwijl gerectificeerde tegels zijn gemaakt in een fabriek met behulp van machines die zorgvuldig zijn afgestemd op tegels die zijn bijna even groot te maken , natuursteen hebben grote variaties . Als zodanig zijn ze moeilijker te in

Meer dan ooit