Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is de juiste afstand voor keramische tegels

? Keramische tegels en natuursteen installaties hebben een aantal dingen gemeen , niet de minste daarvan zijn grout gewrichten. Hoewel niet alle installaties nodig specie gewrichten , bieden ze een extra element in termen van algemene esthetiek , met een waaier van kleuren om uit te kiezen . Wat betreft de omvang van de grout joint gaat , terwijl er aanbevelingen , zijn er geen set- in- steen richtlijnen die werkelijke breedte dicteren . Algemene Aanbevelingen

Omdat de meeste tegels enigszins variëren in hun gezicht afmetingen , de vuistregel is : Voor elke zestiende van een inch in verschil tussen twee even grote tegels , moet u gebruik maken van een drie - zestiende - inch brede grout joint , met nog eens 3/16 van een inch voor elke extra zestiende van een inch in verschil . Hoe groter het gewricht, hoe meer het verbergt grootte verschillen .
Mozaïeken

tegels zijn meestal vervaardigd en in een blad formaat geïnstalleerd . De vooraf bepaalde gewrichten zijn meestal ongeveer een achtste van een duim , maar u kunt verspreiden de voegen breder indien vereist door een installatie - zoals wanneer een vloer is net iets buiten plein , en je moet samen een kwart van een inch in 10 meter. In dat geval kunt u snijd het vel met een mes , en verspreid de tegels een beetje.
Gesjouwd wandtegels

Vier- inch muur tegel is vervaardigd met nokken aan de zijkanten van de tegels . Deze lippen zijn bedoeld om stoten tegen de nokken op andere tegels , waardoor een afstand van ten minste een zestiende- inch tussen de tegels . Dit is waar de term stapelen tegel komt uit , als je normaal start wand tegels op de bodem van de installatie en stapel ze op de top van en naast elkaar als je werk je weg omhoog de ​​muur.

Andere overwegingen

Omdat er geen harde richtlijnen dicteert de werkelijke grootte van de specie gewrichten in uw installatie , kunt u ze naar believen te veranderen , afhankelijk van uw voorkeur . Het algemene idee is dat de meer uniforme de tegels , hoe strakker de gezamenlijke u kunt uitvoeren , met de gemiddelde grout joint ergens tussen 3/16 van een inch en een kwart inch . Iets groter dan die is doorgaans gereserveerd voor natuursteen tegels met hun aanzienlijke omvang variaties.

Old Barn Wood ideeën om in een Home

Bij het verbouwen van uw huis of een nieuwe te bouwen , veel mensen die graag hout omvatten van schuren en andere oude gebouwen gelegen op hun eigendom of in de omgeving . Deze praktijk is zo populair dat wanneer verlaten fabrieken zijn gesloopt , bedrijven redden het hout en veilen voor gebruik in huis verbouwen geworden . Er zijn veel huishoudelijke toepassingen voor oude schuur hout , en integr

Meer dan ooit