Huis Tuin

Huis Tuin

verbonden & Beperkingen van vrijstaande garage afmetingen

Bouwbeperkingen kan afkomstig zijn van verschillende bronnen . Vereniging van huiseigenaren regels , daad beperkingen en lokale bouwvoorschriften kan de manieren waarop u , als eigenaar van een huis , kan uw woning te verbeteren beperken . Deze voorschriften kunnen ook invloed hebben op de grootte en de locatie van een vrijstaande garage op uw eigendom . HOA Beperkingen

Als u een vrijstaande garage bouwen of uitbreiden van een bestaande vrijstaande garage en uw woning wordt bestuurd door een vereniging van huiseigenaren , HOA beperkingen kunnen informatie over de grootte , locatie en uitstraling van uw vrijstaande bevatten garage . Bijvoorbeeld , kan de HOA regels vereisen dat u een garage die twee of meer auto's bezit om het aantal geparkeerde auto's op de straten van de wijk te verminderen bouwen . De regels kunnen ook eisen dat de buitenkant van uw garage overeenkomen met de architectonische stijl van uw huis .
Deed Beperkingen

Huiseigenaren moeten voldoen aan akte beperkingen , zelfs als hun eigendom is niet geregeerd door een HOA . Bouwers soms ook daad beperkingen om de kwaliteit en het uiterlijk van een wijk of onderverdeling te behouden door te eisen , bijvoorbeeld , alle percelen om bepaalde soorten planten in residentiële landschapsarchitectuur omvatten . Een daad kan eisen dat een garage worden bevestigd of losgemaakt , dat de daklijn van een garage niet meer dan een bepaalde hoogte of dat de vierkante meters van de garage is een bepaalde omvang ten opzichte van de vierkante meters van een woning op hetzelfde perceel .

Lokale beperkingen

Staat , provincie en gemeentelijke beperkingen regeren vrijwel elke residentiële veel . Deze beperkingen ertoe bijdragen dat veel onder opritten , nut rechten van overpad en voldoende groene ruimte voor het gebied. Lokale beperkingen zijn doorgaans voorzien van tegenslagen - grenzen aan hoe dicht je kunt bouwen aan je buurman eigendom lijn . Als u het toevoegen van een vrijstaande garage aan uw woning , kan tegenslag beperkingen van de grootte en de locatie van uw vrijstaande garage beïnvloeden.
Identificeren Beperkingen

Het is belangrijk om te identificeren convenanten en beperkingen voordat u begint met het bouwen van uw vrijstaande garage . Als je een garage die niet voldoen aan de regelgeving , en je hoeft niet een afwijking te krijgen voordat je bouwen bouwen , kan u gevraagd worden om afbreken van de structuur of betalen een substantiële vergoeding te laten de structuur staan ​​. Als je behoort tot een HOA , neemt u contact op HOA bord om uit te vinden welke beperkingen uw vrijstaande garage zal beïnvloeden . Je moet ook de daad te lezen om uw woning en bekijk de lokale bouwvoorschriften om te bepalen wat tegenslag en structurele beperkingen van toepassing zijn op uw project.

verbonden & Beperkingen van vrijstaande garage afmetingen

Bouwbeperkingen kan afkomstig zijn van verschillende bronnen . Vereniging van huiseigenaren regels , daad beperkingen en lokale bouwvoorschriften kan de manieren waarop u , als eigenaar van een huis , kan uw woning te verbeteren beperken . Deze voorschriften kunnen ook invloed hebben op de grootte en de locatie van een vrijstaande garage op uw eigendom . HOA Beperkingen Als u een vrijstaande gar

Meer dan ooit