Huis Tuin

Huis Tuin

Heb je nodig om een betonnen vloer Douche voor Tile Bereid

Beton is de beste ondergrond voor tegels installaties? ; en als je te maken met een betonnen douchevloer , kunt u er zeker van uw douche zal duren voor de komende jaren . Terwijl beton is duurzaam op zijn eigen, kunt u ook extra maatregelen nemen om de installatie heeft een nog grotere sterkte dit is niet noodzakelijk voor elke douche . Pre - Schuin Concrete

Hoewel het niet gebruikelijk is in elk huis , soms tijdens het gieten van de betonplaat , de concrete finishers zal helling het beton naar beneden naar de afvoer tijdens de afwerking . Hierdoor kan de tegel installateurs in een huis met een bestaande plaat helling te komen en direct aan de slag . In deze gevallen hoeft u niet aan een ander dan het reinigen van de betonnen prep doen en installeren van de tegel .
Flat Concrete

Tegel douche pannen moeten een bepaalde vorm hebben van de helling naar hen, zodat het water gaat in de afvoer in plaats van bundeling van ergens in de douche . Specificaties voor helling op een douchevloer zijn tot een 1/4-inch van helling voor elke strekkende meter afstand van de afvoer gat. Als je een groot genoeg douche , kunt u gewoon afslijpen het beton met een schuurmachine om de helling te bereiken; maar als je een kleiner gebied , moet u een pan zweven .
bouwen van een douche pan

Floating uw eigen douche pan is een zeer uitdagende taak die het best overgelaten aan de professionals als gevolg van meerdere aspecten die vaardigheid en ervaring vereisen . De basislaag moet worden gesuspendeerd op de betonplaat en dan een hellend laag modder toegevoegd op de top van dat . Een plastic panbekleding wordt vervolgens geïnstalleerd en een paar centimeter van de muur , en de finish laag modder wordt zweefde en schuin op de top van dat de basis voor de douche pan te geven.
Basic Waterdicht

Alle beton douche pannen of vloeren kunnen profiteren van een laag geschilderd - on waterdicht maar het is niet anders dan wanneer hout aanwezig is vereiste. Je kunt het direct schilderen op de betonnen vloer zoals , zoals met een pre - hellende instelling , of u kunt het schilderen op de top van de douche pan , nadat u het hebt dreef , om uw douche te voorzien van een extra laag van waterdichting en bescherming.

Hoe te veranderen Sand Grout concrete Tussen Bouwstenen

Of je besluit dat je oude bakstenen muren hebben wat vernieuwing na al die jaren of u verhuist naar een reeds bestaande woning met een paar design kwesties u wilt wijzigen , soms veranderen van de oude geschuurd specie vacature naar een eenvoudige betonmengsel is een noodzaak . Hoewel de taak is vrij eenvoudig , het vergt wat tijd , toegang tot een paar tools en een passie voor het krijgen van uw

Meer dan ooit