Huis Tuin

Huis Tuin

Kan ik gebruiken Grout in Between Linoleum Squares

? Met grote verscheidenheid komt de moeilijkheid om te weten welke methoden juist zijn voor het installeren van een product , en welke niet . Terwijl sommige mensen zou kunnen veronderstellen dat linoleum pleinen zijn geïnstalleerd , zoals keramische tegels , de waarheid is dat deze twee producten hebben niets gemeen dan zowel worden verkocht in vierkantjes . Grout gewrichten zijn geen onderdeel van het installatieproces met linoleum pleinen . Linoleum Squares

De linoleum pleinen u kopen voor uw huis of kantoor vloeren zijn bedoeld op een specifieke manier te worden geïnstalleerd. Linoleum is een plastic op basis van materiaal , wat betekent dat het flexibel is . Het moet worden geïnstalleerd met lijm lijmen plaats van een cementgebonden mortel , zoals wat keramische tegel is geïnstalleerd . De pleinen natuurlijk flex met de beweging van het huis en zijn bedoeld om verspreid over de hele vloer .
Hoe Linoleum werken

meeste aanbrengen van keramische tegels zijn bedoeld om te worden afgewerkt met grout voegen tussen elke afzonderlijke tegel die zijn gevuld met een basis van cement mortel nadat de installatie is voltooid . Linoleum is bedoeld strak aan de andere stukken worden geïnstalleerd . Dit betekent dat elk individueel stuk omhoog moet kont tegen het stuk ernaast. Linoleum wordt vervaardigd en gekapt bij af , wat betekent dat er mag geen ruimte tussen de stukken , alleen mooie , rechte stootvoegen .
Doel van Grout Gewrichten

het doel van grout gewrichten in tegel installaties is om verkeer van de keramische tegels en de basis van cement mortel de tegel wordt geïnstalleerd met . Grout vult de leegtes tussen de tegels , en wordt ook gekleurd met pigmenten toe te voegen aan uw algehele esthetische , terwijl op hetzelfde moment helpen bij elkaar te houden van de installatie . Echter , linoleum niet gewrichten nodig , en met hen zal de garantie op een linoleum u installeert vervallen.
Dikte van de tegels

Boven en buiten het simpele feit dat je moet nooit specie linoleum is de realiteit dat het product alleen is niet ontworpen met specie in het achterhoofd. Je hebt een diepte van ten minste een achtste van een duim voor beton te vormen zonder te barsten , en dan nog alleen in een achtste inch breed grout joint . Bredere grout gewrichten zijn dieper als grotere tegels vereisen meer thinset mortel , wat betekent dat meer grout nodig hoe groter het gewricht is . Linoleum tegels zijn flinterdun en de voegen zou barsten uit binnen dagen bij gebruik van deze flexibele , dun materiaal .

Hoe maak je een kolomboor een Leuning maken

Een dek zonder leuning kan een gevaar opleveren voor uzelf en eventuele bezoekers die wandelen op. Bouw een leuning voor uw dek om de inzittenden te beschermen en voegen een finishing touch aan uw huis . Terwijl sommige bouwers gebruiken handheld boren om gids gaten voor balusters van de leuning van de boor , een kolomboormachine is een eenvoudig alternatief dat je boren rechtere en meer accurate.

Meer dan ooit