Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> remodeling plannen >> Content

Moet ik gebruiken Vilt Paper over een keermuur bij het aanvragen Stone fineer

? Keermuren gebouwd kan worden in een aantal gebieden , variërend van in de tuin om rond een patio om op de top van een dek of naast een trottoir . Als het gaat om het zetten steen fineer op de top van keerwanden , zijn er twee verschillende methoden voor het installeren van het fineer , die zijn zoals tegels in dat ze stenen geschoren neer aan tegel -achtige dikte . Voelde document fungeert als een vochtbarrière en is alleen nodig in specifieke toepassingen . Moisture Barrier

Een vochtscherm is of een stuk plastic of een basis van teer voelde papier die is geïnstalleerd onder het vernis zelf, maar op de top van de keermuur . Zullen alle fineer muren uiteindelijk voeren vocht , waardoor het vocht zal uiteindelijk zijn weg door de stenen en de specie voegen tussen de stenen , en het vocht barrière fungeert als een val die vocht houdt van invloed zijn op de werkelijke keermuur zelf .

Concrete Walls

Een van de natuurlijke aspecten van beton is dat het ademt . Dit betekent dat het inademt en uitademt net als een menselijk lichaam , plus het neemt in en verdrijft vocht. Als een vochtbarrière wordt gebruikt boven het beton Feitelijk houden het vocht tegen het oppervlak van het beton , in plaats van dat het op natuurlijke wijze verdampen als het zou zijn als er geen vochtbarrière plaats .
< Br >
Wood Walls

Elke houtsoort installatie zal een gevoeld document vochtbarrière geïnstalleerd tussen de kip draad of gaas en het hout zelf nodig hebben . Dit vocht barrière helpt het vocht dat uiteindelijk zal lont door het fineer ooit op het hout onder het papier . Als er vocht doordringt , zal het uiteindelijk rotten van het hout uit , wat leidt tot uw keermuur afbreken en uiteindelijk uit elkaar valt .
Interieur Versus Exterieur

Vilt papier over betonnen steunmuur muren is niet noodzakelijk . Dit komt omdat steen fineer geïnstalleerd bovenop het oppervlak van de betonnen keerwand met thinset mortel , die cementachtige aard . Dit betekent dat het cement bevat , zoals beton doet . De mortel die gaat tussen de fineer is ook cement , wat betekent dat alles normaal te ademen en verdampen van het water . Plus , is beton niet beschadigd door vocht , dus een dampscherm is niet nodig .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1002030424.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.