Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> keukens >> Content

Hoe het ontwerpen van een ingebouwde keuken Desk

Een ingebouwd bureau in de keuken is een ideale oplossing voor het invullen van een ruimte tussen kasten of houten meubelen , waar u wenst meer opslag of een functionele meubels optie . De bouw van een ingebouwd bureau voor uw keuken is een eenvoudig en snel proces dat slechts een paar uur in beslag neemt als je eenmaal alle benodigde gereedschappen en benodigdheden voor het project . Houd in gedachten dat je houten meubels of een muur nodig aan beide zijden van de desk.Things je nodig hebt
1 -inch - dik multiplex platen
Meetlint
Potlood Cirkelzaag
medium - schuurpapier
1 -inch - lange schroeven
schroevendraaier
2 rekken beugels
Muur stud finder
1/2-inch-long schroeven
Accuboormachine
< br > Toon meer instructies
1

Gebruik het meetlint om de diepte en de lengte van de ruimte waar het ingebouwd bureau zal worden gemonteerd krijgen . Noteer de cijfers . Teken het bureau oppervlak top op de 1 - inch multiplex plaat met behulp van de diepte en de lengte cijfers net verzameld . Kopen van 2

Knip de ingebouwde bureau met behulp van de cirkelzaag . Gebruik het medium korrel schuurpapier om zand de randen van de desk .

Gebruik 3 de muur stud finder , als u bevestigen van de ingebouwd bureau aan een muur. Zoek de muur studs in de muur en gebruik het potlood om ze te markeren . Bevestig de rekken beugels aan de muur met de accuboormachine en 1 -inch - lange schroeven . Als u bevestigen van de balie om een houten meubelplaat , eenvoudigweg aansluiten op de rekken beugels aan de houten panelen met behulp van de 1 -inch - lange schroeven en de boor . Zorg ervoor dat de rekken beugels gelijkmatig worden geplaatst aan beide zijden van de ingebouwde in de ruimte , zodat het bureau oppervlak is zelfs .

Plaats
4 het bureau oppervlak in de gekozen ruimte , zodat het bureau oppervlak rust op de rekken beugels . Bevestig de balie aan de beugels door schroeven 1/2-inch-long schroeven door de beugels in het bureau van de bottom-up. Doe dit voor beide beugels naar het bureau te waarborgen is stevig .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/kitchens/1002125016.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.