Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> keukens >> Content

Wat is de grootte van een standaard Kitchen Room

? Een keuken verbouwen is een van de meest rendabele investeringen een huiseigenaar kan maken . Wanneer goed uitgevoerd , moet de ruimte zowel esthetisch aantrekkelijk en functioneel zijn. De eerste stap in elke keuken remodelleren project is het kennen van de dimensies die u zult werken met . Deze metingen zal u helpen de juiste beslissingen als het gaat om de kast en het apparaat maten . De aankoop van deze stukken in de juiste verhoudingen zal meer ruimte voor een eenvoudige beweging te verlaten wanneer onderhoudend en bereiden van voedsel . Layout

Tijdens de lay-out fase van een renovatie , wetende precieze afmetingen zijn niet nodig . Een ruwe schets van de lay-out moet ook de plaatsing van kasten, apparaten en armaturen. Dit soort schets wordt voornamelijk gebruikt om kostenramingen te doen voor materialen en kasten en beslissen over een basis lay-out . Gebruik ruwe afmetingen en het opstellen van een enkele design opties , zal dit helpen bepalen welke lay-out het beste is voor de ruimte zonder veel inspanning .
Standard zaal Afmetingen

de werkelijke grootte van de ruimte zal sterk variëren afhankelijk van de grootte van het huis . Volgens dimensionsguide.com , de gemiddelde afmetingen van een keuken geven ongeveer 300 vierkante meter aan ruimte . Het is belangrijk te onthouden dat er geen standaard vierkante meters , en appartementen en rijtjeshuizen zal over het algemeen kleiner zijn dan eengezinswoningen zijn. Er zijn een aantal metingen min of meer standaard in alle bouwprojecten zijn . Gemiddelde hoogte van de ruimte , volgens runmyhouse.com , is 96 centimeter . Deurbreedtes zijn normaal 36 centimeter , en deur hoogtes zijn normaal 84 centimeter . Deze metingen zijn een goed uitgangspunt voor een keuken te verbouwen , en specifieke handleidingen voor het meten van de breedte en lengte van de ruimte zijn online beschikbaar . Bij het opstellen van de lay-out met deze specifieke metingen , is het belangrijk om binnen-en buitenmuren en de locaties van stopcontacten , ramen, deuren en binnenwanden label , indien van toepassing .
Basic Appliance Dimensions

Voor het grootste deel , keukenapparatuur, zoals de koelkast , bereik en vaatwasser , hebben vrij standaard metingen , ongeacht de fabrikant . Daarnaast zullen de meeste grote fabrikanten produceren producten in een kleiner en groter formaat ideaal voor verschillende grootte ruimtes . Een standaard vaatwasser is tussen de 24 en 30 cm breed , 25 cm diep en 34 cm hoog . Compact opties voor appartementen of rijtjeshuizen zijn beschikbaar zo smal 18 cm breed , 22 1/2 cm diep en 32 1/2 cm in hoogte . Zowel elektrisch als gas reeksen komen in een standaard 30 - inch breed , met een grote verscheidenheid van hoogtes en dieptes . Compacter opties zijn zo smal 20 centimeter breed , en grotere maten zijn zo breed als 40 inch . De grootte van een koelkast zal grotendeels afhangen van de stijl - er side - by-side modellen of met een top of bodem gemonteerde vriezer . Side - by-side modellen zijn standaard op 32 centimeter breed en 66 centimeter lang , terwijl bottom vriezer ontwerpen zijn ongeveer 30 centimeter breed en 66 of 67 centimeter lang . Top vriezer modellen zijn ongeveer 28 centimeter breed en 61 1/2 cm lang .
Movement Dimensions

Het ontwerpen van een keuken die voorziet in comfortabele beweging is een essentieel element in een succesvol verbouwen. Een keuken die goed is opgezet zal niet alleen een lay-out die is efficiënt voor het werk , maar ook zorgt voor beweging van de kok en de gasten . De vuistregel is om loopbruggen die minstens 24 centimeter breed te maken. De deur van de koelkast moet tenminste 36 centimeter van ononderbroken ruimte . Deze meting houdt rekening met de deur open en biedt plaats voor iemand voor de koelkast staan ​​. Een keuken eiland moet minstens een 24 -inch vrije ruimte aan alle zijden . Dit zal ruimte voor werk , beweging en het eten toe te staan ​​, indien gewenst. Oven en vaatwasser deuren moeten minstens 48 cm voor de deuren te laten volledig open .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/kitchens/1002124989.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.