Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> keukens >> Content

Hoe het aansluiten van Over-The - Range luchtsleuven

luchtsleuven afzuigkappen worden vaak verbonden met de onderkant van kasten boven een bereik of oven geplaatst om te helpen verwijderen warmte , stoom en geurtjes in een keuken . De meeste eenheden hebben de mogelijkheid om ofwel vent naar buiten of toestaan ​​voor recirculatie van de lucht in zonder ontluchting . Om een ​​kap te installeren is het eerst nodig om elektriciteit te lopen vanaf het hoofdvoedingspaneel moet het kabinet door een elektricien . Dit project vereist meestal slechts een paar uur te doen en wordt best gedaan met de hulp van een assistant.Things Je
Stud sensor nodig Heb Vent duct flexibele slang
Potlood Uitbreiding boor < br > Jigsaw Heb Vent cap kit
siliconenkit
Tape
boormachine
3/8-inch boor
3/4-inch boor
3/16-inch boor
Spray schuim isolatie
kruiskopschroevendraaier
Toon meer instructies
1

Huur een gecertificeerde elektricien op een stopcontact in de kast boven het bereik installeren en uitvoeren van de elektrische lijn voor de belangrijkste elektrische circuit . kopen van 2

Schuif een stud sensor over de muur onder het kastje boven het bereik en markeer de locatie van alle studs . Plaats het ene uiteinde van vent leidingen over de binnenkant van de kast en controleer of deze niet is geplaatst in lijn met een van de noppen . Pas de plaatsing als nodig en trekken een schets van de leidingen op de kast met een potlood.

Boor 3 door het centrum van de omtrek met een uitbreiding boor dus het gaat helemaal tot de buitenkant van het huis . Gebruik een decoupeerzaag uit te snijden het gat aan de binnenkant van het huis en ga dan de glasvezel isolatie opzij om de buitenmuur te bereiken . Teken een soortgelijk gat op deze muur en knip het uit op dezelfde wijze als de eerste .

Fit 4 a vent kap over het gat aan de buitenkant van het huis volgens de instructies die bij de de cap . Kalefateren rond de naad tussen de vleugel en de muur met siliconenkit en laat ze drogen .
5

Tape het papier sjabloon die met de afzuigkap aan de binnenkant voet van de kast kwam , en centreren zodat het is bij benadering overeen met het bereik onder . Duw een potlood door het papier ter plaatse van de bevestigingsgaten . Ook een overzicht van het gat locaties voor de vleugel buis toegang en het netsnoer op dit moment. Zorg ervoor dat je een donkere vlek op het oppervlak voordat u de sjabloon.
6

Boor een 3/8-inch gat door de bodem van de kast in een hoek van de geschetste ventilatiegat . Steek een puzzel door het gat en knip de opening voor het buisje aan de kap bereiken . Gebruik een 3/4-inch boor om het gat voor de stekker van de kap maken .
7

Bore 3/16-inch voorboorgaten beneden door de aangegeven markeringen op de kastbodem . Houd de boor recht , zodat de gaten niet schuin helemaal .
8

up Til de ventilatie slang in de kast en sluit het ene uiteinde naar de buitenlucht moeten met behulp van de clips die bij de opening kwam . Solliciteer kalefateren of spuit schuim isolatie om eventuele openingen tussen de buitenlucht moeten leiden en de muur gat te dichten .
9

Draai de knop op de bovenkant van de range vent dus het is ingesteld op te verdrijven door een vent buiten en niet alleen om recirculatie modus . Hebben een assistent til de kap zodat de lip over de ontluchtingspoort past omhoog binnen de cut luchtgat . Trek het snoer via haar gat in de kast , maar laat het stopcontact .
10

Plaats metalen bevestigingsplaten van de kap over de gaten in de kast en draai de bevestigingsschroeven naar beneden door de hoekgaten eerste . Draai elk van de hoek schroeven met een kruiskopschroevendraaier om het gewicht van het apparaat te houden voordat u de overige schroeven .
11

Bevestig de ontluchting aan de lip zich uitstrekt van de kap in de kast met behulp van de clips die kwam met de kap .
12

Steek de stekker in het stopcontact in de kast en test de werking van de kap ventilator.
< br >
From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/kitchens/1002124914.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.