Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> keukens >>

Hoe te Paint eiken kasten die hoogglans

Hoogst verdoezeld eiken kasten krijgen hun glans uit lagen polyurethaan afwerking, die het hout eronder beschermt tegen waterschade en vlekken . Als u wilt uw eiken kasten te schilderen, moet u geschuifel van de glanzende afwerking of de primer en verf niet goed vasthouden aan de kasten . De verf zal uiteindelijk loopneus en ongelijk en de kleur van het hout zal tonen door. De eenvoudigste manier om de finish te verwijderen en geschuifel het oppervlak is met een elektrische hand-held sander.Things je nodig hebt
Zeepwater
Nylon borstel
vochtige doek
schroevendraaier
Plastic zeil
Drop doeken Electric schuurmachine
220 - grit siliciumcarbide schuurpapier
Kleefdoek
Borstelen stopverf
3 nylon - polyester penselen
Semi - gloss latex verf
polyester verfroller
Toon meer instructies
1

Vul uw gootsteen met warm water en zeep . Gebruik afwasmiddel of een ander schoonmaakmiddel dat is niet schurend . Wrijf het oppervlak van de kasten en kastdeuren met een nylon borstel . Maak ze schoon met een vochtige doek te spoelen , en laat de kasten aan de lucht drogen . Kopen van 2

Verwijder de kastdeuren van de behuizing kast . Verwijder alle scharnieren en handgrepen . Leg de kastdeuren open op een plastic zeil . Bedek de tellers en backsplash met druppel doeken .

Fit Goedkope 3 een handbediende elektrische schuurmachine met een 220 - grit siliciumcarbide schuurpapier . Schuur de kast behuizing en de kastdeuren na de nerf van het hout , totdat de glans van het polyurethaan afwerking is verdwenen . Veeg de kasten en deuren met een tack doek om het stof te verwijderen .
4

Breng een gelijkmatige laag van borstelen stopverf aan de kastdeuren en de behuizing met behulp van een nylon - polyester penseel. Gebruik het borstelen stopverf in plaats van op olie gebaseerde primer op eiken kasten , omdat het in de open graan vult .
5

Laat de eerste laag drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking . Gebruik de elektrische schuurmachine te schuren de eerste laag tot het glad . Gooi de penseel en gebruik maken van een tweede , schone ene naar de tweede laag van stopverf van toepassing . Laat het drogen en schuur het glad .
6

Breng de eerste laag van semi - gloss latex verf om de kasten en deuren met een polyester verfroller . Gebruik zelfs , overlappende bewegingen. Gebruik een penseel om verf aan te brengen aan de binnenkant hoeken van sierlijsten die de rol niet kan bereiken . Laat de eerste laag drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking , dan gelden nog een jas.
7

Wacht 3 dagen . Flip de kastdeuren over en twee lagen van toepassing op de achterkant op dezelfde manier waarop je de verf aangebracht op de voorkant van de deuren. Wacht 3 dagen .
8

Bevestig het hardware om de deuren. Terugplaatsen van de deuren van de kasten . Verwijder de druppel doeken .

Hoe kan ik een Bullnose in een Formica Countertop maken

een bullnose rand toevoegen geeft een aanrecht een gedetailleerde , aangepaste curve beroep , in plaats van een aanrecht rand die is plat en de gewone . Er zijn twee manieren om te gaan over het toevoegen van een bullnose strip - u kunt het toevoegen aan een bestaande Formica aanrecht of als een geplande rand behandeling in een nieuwe installatie . Wat je Meetlint Bullnose tegel Natte zag Schu

Meer dan ooit