Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> keukens >>

Eiken kasten en Glas Backsplash Ideeën

Een glas backsplash gecombineerd met eiken kasten heeft een eigentijdse en enigszins modern gevoel dat zich goed leent voor vele keukens . Kleed het kijken omhoog of omlaag met de juiste accessoires en apparaten. De andere kleuren die u brengen naar de keuken maken de afgewerkte look . Ideeën voor een keuken met eiken kasten en een glas backsplash omvatten werkwijzen van bliksem boven de keuken of toning het naar beneden . Verfkleur

De lichte en frisse kleuren van de natuurlijke glas en eiken paar goed met helderder en lichter muur kleuren . Verf de muren een bleke neutrale tint , zoals room of boter geel , waardoor de keuken groter lijkt . Koelere tinten , waaronder seafoam groen of baby blauw , geven de ruimte een rustiger en meer ontspannen voelen . Als u liever een helderder blik , pak dan een citrus tint , zoals citroen geel of lime groen . Donkere tinten , zoals jager groen en marineblauw, geven de keuken een meer traditionele uitstraling wanneer gecombineerd met de eik en glas.
The Right Appliances

Kies de juiste apparatuur voor uw keuken dat het glas en eiken texturen en tinten aan te vullen . Roestvrij - stalen apparaten bootsen de textuur en het uiterlijk van het glas backsplash . De verschillende texturen weerspiegelen uit elkaar en kan uw keuken groter voelen . Donkerder apparaten , zoals die met een zwarte afwerking , geven de keuken een meer formele gevoel . In combinatie met de eik en glas , wit apparaten geven de ruimte een traditionele of boerderij stijl . Breng in een lichte pop van kleur met slechts een paar aanrecht apparaten in een onverwachte kleur , zoals rood of geel .
Counter Space

Bij het ontwerpen van uw keuken rond eiken kasten en een glas backsplash , kies een teller kleur dat is ofwel zeer donker of zeer licht. Zwart granieten werkbladen maken een rand rond het glas , waardoor het het brandpunt van de kamer. Wit of licht grijs tellers overvloeien in de achtergrond , waardoor de backsplash en tellers eruit als een grote ruimte in de keuken .
Tegel Opties

Kies een unieke tegel optie die paren mooi met de eiken kasten . Getextureerde glas -panelen maken de backsplash het eerste wat mensen zien als ze in de keuken . Voor een funkier look, gebruik glazen tegels van verschillende kleuren , mixen en matchen de kleuren langs de backsplash gebied . Als je meer kleur wilt , dan lijn een muur met een heldere patronen behang. Bedek het behang met grote glazen tegel pleinen dat het behang te beschermen , terwijl je nog steeds de glazen backsplash look.

How to Get Rid van afgeschuinde randen op Old Kastdeuren

afgeschuinde randen op oude kasten hebben een hellend oppervlak dat textuur toevoegt aan het stuk . Een typische schuine rand heeft een 45 graden hoek op de randen van de kasten . De ontwerper of fabrikant snijdt de uiteinden onder een hoek , zodat de stukken goed op elkaar aansluiten . Het wegwerken van de schuine rand houdt het verbergen van het oude ontwerp achter nieuwe stukken van gieten. Het

Meer dan ooit