Huis Tuin

Huis Tuin

Hoogste score Keukenmengkranen

Je zet hem aan. Je zet het uit . Vermenigvuldig die gelegenheden door het aantal gezinsleden in uw huis en ieders behoefte aan vers leidingwater , en je de stress waaronder een keuken waterkraan werkt 24/7 te begrijpen. Geen wonder dat je hunkert naar een hoog beoordeelde kraan bij het zoeken naar een vervanger . " Consumer Reports " de neiging om de meest vaak genoemde cijfer hulpmiddel zijn , maar het is niet de enige op de planeet. Vraag vrienden , uw loodgieter en winkelpersoneel voor adviezen , zodat je eindigt met de keuken kraan uw familie tarieven sterk ook. Hoogste score Finishes

Als je een keuken renovatie hebben ondernomen in het verleden , weet je dat de duizelingwekkende reeks van kraan eindigt groeit met het jaar . Messing , glas , nikkel , chroom - en dan moet je kiezen tussen mat en glans . De keuze is gemaakt voor je als je bijpassende metalen kleuren , maar zo niet , een geborstelde afwerking krijgt de hoogste cijfers voor de beste kans op een verblijf krasvrij . Dat gezegd, als je meer zorgen over corrosie dan krassen , kiezen chroom. Als je brons moet hebben , " Consumer Reports " geeft een thumbs up te bronzen kranen met een PVD afwerking .
Hoogste score Merken

Misschien heeft u al houdt een top - notch merk dat werkte zo goed dat je niet elders op zoek . Als dat zo is , slaat u dit gedeelte . Anders volgt het advies van de Plumber's Director.com , en gaan voor deze bestsellers : Delta , Elkay , Grohe , Kohler en Moen . Dat gezegd, Price Pfister is de nummer een keuze van Mark Silver , het schrijven voor Bestcovery.com , gevolgd door Delta , Grohe , Moen en Danze Parma , een merk dat moeilijk zou kunnen zijn op te sporen omdat het zo exotisch . Ziet eruit als Delta , Grohe en Moen delen de eer , dus als je liever het verkleinen van uw keuzes tot slechts drie , maken het deze .
Hoogste score Techniek

Wedden dat je dacht dat je beslissingen waren beperkt tot vorm , prijs en afwerking, maar als een slimme shopper , kunt u ook willen " washerless " en " compression" kranen vergelijken . De eerste , zoals je waarschijnlijk wel vermoeden , geen ringen , omdat een cartridge en afdichtingen substituten voor deze aloude ringen . Onderdelen gaan langer mee op een washerless kraan , en er is minder wrijving en slijtage . Compressie kranen zijn voorzien van conventionele techniek, dus ringen zijn verplicht . Loodgieter Directory.com vergelijkt compressie - stijl kranen drie soorten washerless kranen : bal , disc en cartridge. Als u wilt dat de hoogst gewaardeerde model , kiezen voor een washerless schijf model , beschouwd als de kraan van morgen.
Hoogste score Designs /Kenmerken

Single - handed kranen zijn makkelijk te gebruiken - tenzij er een aan de zijkant gemonteerde handgreep waarbij u uw vuile vingers te gebruiken in te schakelen op het water . Zijkant gemonteerde kraan handvatten zijn ook bekend om helemaal up knokkels , want er is meestal minder ruimte tussen de handgreep en backsplash . Experts raden lopen recht door die rechte uitloop kranen in het huis op te slaan , zelfs al zijn ze goedkoop - ten gunste van zwanenhals ontwerpen met een hoge spelingen. Oh, en zorg ervoor dat je niet laat alle van deze rating bedrijf stopt met het uit het afstemmen van uw kraan met uw gootsteen grootte. Een gigantische zwanenhals over een mini -sink gaat zo onhandig dat de ratings het laatste wat je zorgen te maken over zal kijken .

Hoe maak je een basis voor een Schort Sink Build

Voor een schort gootsteen installatie , moet u de gootsteen te plaatsen in een opening in uw kasten , die de gootsteen door zijn structuur ondersteunt in plaats van met het kabinet en aanrecht samen om de verspreiding van de gootsteen gewicht. Omdat de gootsteen kan behoorlijk zwaar wanneer gevuld , moet u een basis te bouwen in je kast lichaam voor de gootsteen om op te zitten . Een houten frame

Meer dan ooit