Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> keukens >> Content

Kun je Tegel Sheetrock in een keuken Backsplash

? Sheetrock is een merknaam gegeven aan gipshoudend wandplaat , vervaardigd door USG Corp Hoewel het is een merk , de naam wordt vaak gebruikt om te verwijzen naar alle soorten van gipsplaat , gipsplaten of gips - muur afwerkingsmaterialen boord . Het is gemaakt van een stijf gips center dat is ingeklemd tussen twee lagen papier . Hoewel Sheetrock en andere gipsplaten materialen zijn niet geschikt voor bepaalde tegel toepassingen , zullen ze een keuken backsplash houden . Schoonmaken

keuken muren zijn gevoelig voor residu van vet en voedsel , en tegellijm moet een schoon oppervlak waar te binden . Of de verf is vlak of glanzend, het reinigen van de muren in de backsplash met ontvetten schoner en een licht schurende spons . Raak de muren niet te verzadigen . Te hard te schrobben kunt dragen door vlak verf en genieten bekleding van de Sheetrock 's . Het kan ook krassen glanzende latex verf , waardoor het water onder die blaren kan vormen en til de verf van de Sheetrock . Als uw aanrecht heeft kalefateren of siliconen waar de achterkant aan de muur , schraap of afschilferen . Als uw muren zijn behangen , moet u deze verwijderen . Score of knip het papier voorzichtig met een scherp mes , wrijf een natte spons erover en trek het papier. Schrob de muur om de pasta en papierresten te verwijderen .
Prep Werk

Clean Sheetrock muren moeten enkele tand of een geruwd oppervlak voor tegellijm te grijpen . Schuur de backsplash gebieden van de muur met medium korrel schuurpapier tot het oppervlak stompt en kleine krasjes worden geïntroduceerd . Als de muren zijn beschilderd met platte verf , kunt u overslaan schuren. Toch zullen sommige slijtage helpen bij de voorbereiding van verf tot tegels accepteren . Vermijd het schuren te diep , want dat kan het papier rond te scheuren. Als uw muren zijn bedekt met talrijke lagen van dikke, glanzende verf , moet je niet tegel het. De verf zal til de Sheetrock en de tegels zullen vallen . Als je kunt schrapen of anderszins verwijderen van de verf , zal de tegel houden . Als je niet kan verwijderen van de dikke verf , het installeren van een laag van cement op basis van wandplaat over de Sheetrock de backsplash ondersteunen .
Lijmen en Grout Choices
< p > Sommige speciale tegels vereisen een specifieke lijm , dus vraag uw dealer voordat je koopt. Pre - mixed tegel mastiek of lijm is minder rommelig te gebruiken omdat je niet hoeft te meten , giet en mix , en kleine , droge , lucht zwevende deeltjes zal niet worden vrijgegeven . Het helpt u voorkomen tegel band falen dat kan gebeuren als lijmen niet goed voorbereid . Pre - gemengde lijm is verkrijgbaar in een bad dat klaar is om verspreid over de muur met een lijmkam . Thinset mortel is een van de meest voorkomende ongemengde tegellijmen , en het is ook geschikt voor het betegelen dan Sheetrock . Als de meng-en gebruiksinstructies op de zak worden gevolgd , zal thinset stevig de tegels , en het meestal droogt sneller dan vooraf gemengde lijm . Welke lijm u ook kiest , pas het toe op een klein gebied van de backsplash , op een paar tegels en bewegen langs . Hebben alleen betrekking op een gebied dat groot genoeg is voor u om een ​​paar tegels tegelijk instellen . Wandtegels hebben meestal kleine voegen lijnen . Elke ongeschuurde specie die u wenst is geschikt voor het betegelen dan Sheetrock . Geschuurd mortel wordt gebruikt om de brede voegen lijnen vullen .
Tegel Choices

Een betegelde backsplash heeft ingebouwde ondersteuning van het aanrecht . Hoewel een Sheetrock muur kon scheuren onder het gewicht van grote, zware tegels en de hele installatie kan vallen , de steun van het aanrecht kunt u bijna elke vorm van tegel op de Sheetrock die u wenst te installeren . Het zelfs , vlakke oppervlak van de wandplaat kunt u kleine mozaïektegels installeren zonder de kabbelende onvolmaaktheden van een pleister stichting, en grotere tegels hebben meer kans om volledig te hechten over het gehele oppervlak , in tegenstelling tot sommige andere muur materialen . Glas en gladde glazen tegels zijn gemakkelijker schoon te maken dan poreuze tegels.
Finish Werk

Nadat de Sheetrock is bedekt met tegels , is het kwetsbaar voor schade vocht . Solliciteer waterbestendig specie sealer om elke grout lijn , en breng een verse laag sealer zo vaak als de fabrikant adviseert om het water buiten te houden . Dicht de omtrek van de betegelde backsplash met siliconen of siliconen versterkte kalefateren .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/kitchens/1002124597.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.