Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> keukens >> Content

Hoe te eiken kasten Minder korrelige Zorg

Een klacht over eiken kasten is dat ze er korrelig , voornamelijk wanneer ze een natuurlijke , lichte kleur . Hoewel je niet kunt ontdoen van de korrelige uitstraling volledig , kunt u het uiterlijk van het graan te verminderen door het overspuiten van de kabinetten . Hoe donkerder de vlek op het hout , hoe minder het graan zal tonen door. Kies een donkere beits , zoals kersen , om zoveel mogelijk van het graan als possible.Things verbergen je nodig hebt
Drop doek
Tape
Rubberhandschoenen
Goggles
schroevendraaier
Varnish remover
Penseel
Kunststof scrapper
terpentine
Doeken
Sander
120 - grit en 220 - korrel schuurpapier
Hout vulmiddel
Stain
Show meer instructies
1

plaats druppel doeken op de vloer en het aanrecht rond de kasten , en tape de doeken op zijn plaats . Schroef de kast scharnieren van de muur , en verwijder ze uit de muur. Kopen van 2

Open alle vensters in de kamer, en zet op handschoenen en een veiligheidsbril .
3 < p> Breng lakverwijderaar om de kasten met een borstel in de richting van de nerf van het hout , en laat het zitten tot aan de finish van het hout kreukels . Schraap de finish af met de plastic scrapper .
4

Veeg de kasten neer met terpentine op een doek om lakverwijderaar nog op het hout te verwijderen . Laat het hout droog voor 24 tot 48 uur .

Zand 5 de kasten met een 120 - korrel schuurpapier in de richting van de nerf van de eik om glad te strijken eventuele klontjes in het hout . Zand de kasten opnieuw met 220 - korrel schuurpapier te glad uit al het hout op de kasten . Veeg het stof van de kasten met een vochtige doek .
6

Breng het hout vulmiddel in een kleur die overeenkomt met de vlek vindt u de eiken kasten af met . Gebruik een doek om het vulmiddel gelijkmatig op het oppervlak van de kasten . Veeg overtollig vulmiddel met de plastic scrapper . Schuur het hout lichtjes met 220 - korrel schuurpapier om zelfs uit het vulmiddel . Veeg het hout af met een vochtige doek .

Veeg
7 op vlek met een doek , en de vacht van de eiken kasten gelijkmatig . Laat de vlek inwerken gedurende 15 tot 20 minuten om het graan te verbergen . Veeg de overtollige beits . Herhaal de procedure als u wilt donkerder kabinetten .
8

Vervang de kasten , en schroef de scharnieren in plaats nadat de vlek droog is .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/kitchens/1002124554.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.