Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> keukens >> Content

Hoe de kloof tussen Muur Kasten & Cover het Plafond

Veel huiseigenaren hebben afgevraagd over die enigszins nutteloze ruimte die er bestaat tussen de top van hun bovenste keukenkastjes en het plafond . Deze ruimte is goed voor basket collecties of zelden gebruikt platen , maar in de meeste huizen verzamelt vooral stof . Voor commerciële kabinet installateurs , deze ruimte is nuttig omdat het bespaart ze de moeite van het custom- montage van een set van kasten tot een plafond dat waarschijnlijk niet perfect horizontaal . Als je niet van dit gat in uw keuken , is het niet moeilijk om het achter een nieuwe muur boven de cabinets.Things je nodig hebt Pagina 2 - door - 4 hout
Cirkelzaag
verbergen meetlint
schroeven , 3 centimeter lang
schroeven , 2 cm lang
gipsplaten schroeven , 1 1/4 inch lang
Stud finder
Boor
gipsplaten
gipsplaten tape < br > Spackle
180 korrel schuurpapier
Primer
Finish verf
Trim
Kroonlijst
Toon meer instructies
1

Meet de verticale afstand tussen de bovenkant van de kasten en het plafond . kopen van 2

Trek 3 centimeter van deze meting en snijd de studs aan die lengte .

snijd
3 een top en bodemplaat dezelfde lengte als de lengte van de kasten , de ruimte erboven precies vullen .
4

Schroef de bouten in de boven-en onderplaat met twee 3 -inch lange schroeven op elke einde van elke nagel . Schik de studs , zodat ze zijn 16 centimeter op het midden , zodat je weet waar je de schroeven te zetten wanneer je schroef op de gipsplaten .
5

Plaats het kozijn in de ruimte tussen de kasten en het plafond zodat haar gezicht is 1/2 inch terug van de fronten van de kasten .
6

Zoek de plafondbalken achter de gipsplaten in het plafond met een stud finder .
7 < p > Bevestig het kozijn door het rijden 3 -inch lange schroeven door de bovenplaat en in de plafondbalken . Rijden in paren van schroeven afstand van elkaar elke 32 centimeter langs de bovenplaat .
8

Schroef 2 -inch lange schroeven door de bodemplaat en in de toppen van de kasten . Zet in paren van schroeven afstand van elkaar elke 32 centimeter.
9

Knip een stuk 1/2-inch dikke gipsplaat op het gebied van het kozijn passen . Schroef de gipsplaten om het gezicht van de muur frame met 1 1/4-inch lange gipsplaten schroeven , het creëren van een muur oppervlak dat gelijk ligt met de fronten van de kasten . Zet een schroef om de 12 verticale centimeter langs de lengte van elke balk in de wand frame.
10

Zet spackle op de schroefgaten met een gipsplaten mes door smeren over het gebied , waardoor een egaal oppervlak dat wordt gevederde uit bij de randen. Solliciteer spackle en gipsplaten tape om de voegen tussen gipsplaten stukken als je gebruikt meer dan een stuk van gipsplaten , waardoor het zo glad mogelijk te schuren te minimaliseren . Laat de stopverf tot 24 uur drogen .
11

Schuur de plamuur glad met 180 korrel schuurpapier , prime de gipsplaten met een laag primer en de verf aan de rest van de keuken past met twee lagen van afwerking verf voor een rijke , kleurrijke afwerking .
12

Plak een stukje afwerking trim op de verbinding tussen de bovenkant van de kasten en de onderkant van de gipsplaat. Breng een kroon vormen de verbinding tussen de bovenkant van de gipsplaten en het plafond .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/kitchens/1002124469.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.