Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> keukens >>

De Standaard Soffit Maat voor een Keuken

Ruimte boven keukenkasten kan ofwel opgaan in of opvallen visueel . Terwijl een vaste overdekte koof ruimte is erg populair in moderne woningen, is het nog steeds gebruikelijk om soffits bouwen om kunstwerken , gerechten of kamerplanten te houden . De afstand van de ruimte , van de bovenkant van kasten aan het plafond , zal bijdragen tot een evenwichtige uitstraling van de keuken . U moet de hoogte van het plafond en andere factoren in het creëren koof ruimte overwegen. Standaard Plafond Ruimte

Neem uw ​​keuken plafondhoogte in overweging. Soffit ruimte moet beginnen 84 centimeter van de keukenvloer. Dit betekent dat een typische koof voor een 8 - meter hoge keuken 12 centimeter hoog zijn . Maar , zult u nog nodig hebt om ervoor te zorgen deze grootte ruimte werkt goed voor uw keuken . De standaard grootte is slechts een algemene uitgangspunt . Bijvoorbeeld , als u een 10 - meter hoge plafond , moet u wellicht groter bovenste kasten installeren om visuele balans te creëren . Of wilt u misschien twee kabinet maten die vullen de koof ruimte stapelen.
Custom kabinet Opties

Kijk naar verschillende opties voor de afwerking van de koof ruimte . Bijvoorbeeld, als je van het idee van het gebruik van hoge - maat gemaakte bovenkastjes in een keuken met een 9 - meter hoge plafond , kan dit slechts 6 centimeter van de koof ruimte aan de bovenkant. Overweeg omsluiten die 6 centimeter en afwerking ze met lijstwerk op het plafond niveau of het installeren van een rij van tegel tot vloertegels passen , als mogelijke opties , voor een professionele uitstraling .
Balanced Design Kamer

Als uw keuken plafond is 8 meter hoog , laat een koof ruimte niet minder dan de standaard 12 inch gebruikt in de meeste huizen . Ongeacht hun grootte of soorten kasten u besluit te gebruiken , je wilt bovenkastjes te verschijnen hoog genoeg op de muren om de ruimte te geven een evenwichtige look. Een voet van de koof ruimte laat voldoende ruimte om kunstplanten of decoratieve voorwerpen . Houd in gedachten dat mindere koof kamer kan maken het plafond al te laag , en een kleine koof hoogte van slechts een paar centimeter zal , in werkelijkheid , bieden ruimte voor stof verzamelen alleen .
Geschikte materialen < br >

Elke keuken moet zeer uniek zijn. Dat is waarom het een goed idee om de kamer op grafiek papier met alle ramen en deuren facings inbegrepen trekken . U kunt koof ruimte die werkt voor uw plan te maken . Het is moeilijk om koof ruimte op elk moment wijzigen , dus gebruik materialen in deze ruimte die aangenaam met werkbladen, meubels , apparatuur en alle amenities.Tiling de koof voor naar de keuken backsplash evenaren of schilderen een gewaagde kleur kijken kan het beste kijken in uw keuken , bijvoorbeeld.
Kleur Blending Technieken

bij twijfel over ingesloten koof ruimte , maken de koof in dezelfde kleur als de kasten . Op deze manier zul je visueel mengen de oppervlakken harmonieuze kijken vanuit elke hoek . Bijvoorbeeld , verf de koof afdekmateriaal jager groen als de kasten zijn groene jager . Vlek houtfineer lakens eik , als de kasten zijn eik. Gebruik kleurpotloden om gedetailleerde schetsen maken , dus krijg je het ware beeld van hoe uw keuken eruit zal zien .

Kun je Formica Over Oude Werkbladen

? Het installeren van een nieuwe Formica , of laminaat , aanrecht werkt de look van je hele keuken. Laminaat werkbladen zijn een van de meest goedkope materialen aanrecht , en Formica is verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en patronen . U kunt kiezen Formica dat nabootst steen , graniet, tegels en zelfs slager blok . Met een zorgvuldige voorbereiding , kunt u nieuwe Formica over uw oude la

Meer dan ooit